Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (92)
Filtrera omdömen
92 resultat
Medlemsbetyg
11
24
37
12
8
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
11
24
37
12
8
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 92 omdömen
Omdömet skrevs 25 maj 2017 från mobil enhet

Är man ute i sista minuten får man ta vad som finns kvar. Nu blev det hotell Marina Sands i Agia Marina. Visade sig vara ett mycket enkelt hotell med perfekt läge på stranden i Agia Marina. Som sagt mycket enkelt men ändå en positiv överraskning. Frukosten enkel men fräsch. Rummet slitet men rent. Poolen större än vad man föreställde sig från bilderna på nätet. Lite få solstolar vid poolen men svårt att få plats med flera. En av personalen pratar både svenska och grekiska och är mycket hjälpsam. Wi-fi endast i receptionen men man tänker bygga ut. Sålunda en positiv överraskning utifrån lågt ställda förväntningar.

Bodde här: maj 2017, reste som ett par
2  Tack milanvos
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 september 2016

Trots negativa saker som jag har läst här har vi en helt annan uppfattning.
Vi bodde här en vecka i Augusti. Rummet var mot pol området, något för hög musik i bland men störde inte oss. Nära till allt polen, serveringen och havet mycket nära. Frukosten felade det kanske Bacon och något mer men helt fräscht och tillräckligt för vår del.( det är ju ej fem stjärnigt ) Personalen upplevde vi som mycket trevliga. Utanför lobbyn har du allt tillgängligt. Vi kommer igen.

Tips för att välja rum: Trevlig utsikt rum mot havet.
  • Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack Ove N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2016 från mobil enhet

Vi hade turen att få en riktigt bra lägenhet med två stora fina balkonger mot havet. Bra sängar för att vara Grekland.
Badplatsen nedanför hotellet är lite besvärlig men om man går en liten bit så hittar man bättre.
Detta är ett typiskt mellanklasshotell, och med tanke på det så bör inte kraven vara för stora, men det är en stark trea :)

Bodde här: juli 2016, reste med familjen
1  Tack Samgamg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 maj 2016 från mobil enhet

Låg bra till. 1000:- gick direkt till AC mm. Solstolar kostade varje dag!:( handdukar kostade. Frukost OK ej mer. Poolbar. Personalen där var inte så trevlig. Åt på annat håll. Poolen var liten men OK. Fick låna omklädningsrum/ dusch sista dagen, vi åkte hem sent på em. Det var bra. En tjockTV utan program. Rummet var sådär. Inhemska turister fick generellt mycket bättre rum.

Bodde här: september 2015
2  Tack May-Lis C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 augusti 2015

Mycket besviken!! Hade bokat en tvårumslägenhet men hotellet var överbokat så vi fick trängas i en enrumslägenhet, 3 pers. Hotellchefen lovade en veckas gratis AC men efter vi fick mellanskillnaden tillbaks (i sista sekund) så fick vi betala AC för hela vistelsen ändå. För tvårumslägenhet kostar AC 16 euro per dag!! AC:n var dessutom i så dåligt skick att det tog en timma innan den kom igång ordentligt, det var värmebölja i juli! Frukosten var katastrof. Allt stod framme utan kylning så det mesta var en stor sörja. Vi handlade egen frukost till slut. Maten i poolbaren var totalt smaklös om det ens var öppet. Max 10 solstolar vid poolen och lika få vid stranden som man dessutom fick betala för. Hotellet har ca 60 rum, alltså omöjligt att få en enda stol att ens dela på. Under mina 36 år på Kreta har jag aldrig varit så missnöjd som denna gång.

Tips för att välja rum: Välj ett annat hotell
  • Bodde här: juli 2015, reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
3  Tack Thimia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Petros S, Γενικός Διευθυντής på Hotel Marina Sands, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2015
Google-översättning

Dear Valued Guest,

Thank you for your time to write a review about this hotel. It was true, the hotel was fully booked during July, as it is very popular in the area of Agia Marina, Chania, with many happy middle-class guests from Northern Europe, that like our hotel and staff. As you said you didn't get the room Number you wanted, but not the room Type. The room Type was the exact type you have paid for. About Breakfast we believe that for a 3-star hotel the Breakfast standard is very good to give a start on the day. The Restaurant was open during the day and of course you could have lunch or dinner. But on the other hand, Breakfast was Free, Lunch or Dinner were not Free....

About paying extra on services, we would like to say that yes, in a 3-star hotel you have to pay extra on certain services such as A/C, safeboxes and other services, if the room price you have paid for is relatively low.

Please, we would like to remind you that with 45 Euros per night, you don't get EVERYTHING FOR FREE. In our Hotel Group we also have other properties in Crete. That means, that next time if you can afford 250 Euros per night in one of our other hotels, of course you will have more services and more Free Services as you would love to.

For a Specific Price there is the Specific Product or Service you get.
The choice is in the customer's hand and pocket.

Administration & Management

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen