Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevlig, mysig familjetaverna”

Manolis Taverna Restaurant
Rankad som nr 7 av 106 Restauranger i Agia Marina
Certificate of Excellence
Prisklass: 8 US$ - 28 US$
Kök: Grekiskt
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 10 oktober 2018 från mobil enhet

Fick världens trevligaste möte av ägaren direkt när vi kom dit. Efter rekommendationer av personal så blev det en grillbricka för 2, o vilken middag det blev. Det var så otroligt gott tillagat. Han som skötte grillen visste hur man skall grilla. Mat, personal, service samt ägaren höll väldigt hög klass, rekommenderas, definitivt värt ett besök när ni är i närheten

Datum för besöket: oktober 2018
Tack Uffe H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (854)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 854 omdömen

Omdömet skrevs 24 augusti 2018 från mobil enhet

Besökte tavernan för andra gången och blev lika förtjusta i maten som när vi var här för 2 år sedan. Åt ugnsbakat lamm som var helt underbart. Köttet föll av benen direkt o grytan smakade ljuvligt god. Kommer att gå hit igen så snart vi kommer tillbaka till Agia Marina./ Birgitta o Jan Rexmo.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack janrW5959TN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2018 från mobil enhet

jättefin miljö, bra mix grill, god sallad och gott husvin!
bra service, man känner sig väldigt välkommen här :)
tack!

Datum för besöket: juli 2018
Tack louize2017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2018 från mobil enhet

Vi fick denna som rekommendation av kompis. Vi tog en härlig kvälls prommis dit och det ångrade vi inte.
En lugn, härlig familje restaurang med känsla av att vara en verklig genuin Kretiansk taverna
Vi åt en grekisk sallad till förrätt ( delade på två )
Sen tog vi det som Manolis rekommenderade, en biff giouvetsi
Smakade mycket bra, köttet var så mört!
Vinet var väl inte riktigt i vår smak, men totalt sätt ett mysigt ställe

Datum för besöket: juli 2018
3  Tack 836magnuse
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2018 från mobil enhet

Mycket god mat i äkta grekisk miljö.
En liten familje ägd restaurang som slår varenda turistfälla med hästlängder.
En liten extra bit och gå men varenda meter värt.
Vill du sitta och äta god mat i en grekisk trädgård är det hit du ska gå!

Datum för besöket: juli 2018
3  Tack NicolasGr33k
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Manolis Taverna Restaurant tittade också på

Agia Marina, Chania Prefecture
 
Agia Marina, Chania Prefecture
Agia Marina, Chania Prefecture
 
Agia Marina, Chania Prefecture
Agia Marina, Chania Prefecture
 

Besökt Manolis Taverna Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt