Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, prisvärt o trevligt”

Lilla Sallskapet Vin och Deli
Rankad som nr 5 av 17 Restauranger i Orsa
Prisklass: 11 US$ - 46 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 februari 2020 från mobil enhet

Liten mysig restaurang i Orsa centrum som bjöd riktig bra middag till ett klart rimligt pris.
Medium rare entrecote var perfekt stekt o god potatis gratäng därtill. Ett glas bra Tempranillo passade bra.
Middagens topp var dock desserten Gino till endast 79 SEK, mums!
Trevlig servitör också!

Datum för besöket: februari 2020
Tack 4larsn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (22)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1115 av 22 omdömen

Omdömet skrevs 26 december 2019

Fantastika smaker bra service och bra pris närproducerat alla som passerar Orsa stanna och njut

Datum för besöket: december 2019
Tack 381tomasl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 november 2019 från mobil enhet

Jag är otrolig nöjd att Lilla Sällskapet har öppnat i Orsa. Lokalen är liten men riktig mysig och charmig. Maten håller högt mått! Hoppas ni fortsätter på detta vis.

Datum för besöket: november 2019
Tack Kalinorbrause
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 september 2019 från mobil enhet

Mysig restaurang med väldigt god mat samt supertrevlig personal.
Här känner man sig verkligen välkommen.
Jeanette, som oftast står i köket, är en grym kock.
Denna lilla pärla i Orsa rekommenderas starkt.

Datum för besöket: september 2019
Tack sury28
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2019 från mobil enhet

En liten bit från E45 ligger denna fantastiska lilla pärla. Mycket vällagad lunch för 100 kr. Trevlig miljö och personal.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack Evkrli
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Lilla Sallskapet Vin och Deli tittade också på

 

Besökt Lilla Sallskapet Vin och Deli? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt