Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Indisk mat! Fantastiskt!”

Food Castle Restaurant
Boka bord
2
mån 24/1
20:00
Rankad som nr 1 av 39 Restauranger i Torre de la Horadada
Prisklass: 6 US$ - 23 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 31 juli 2021

Bra service, god mat, rimligt pris och en fin upplevelse. Familjen blev riktigt nöjd, vi kommer hit ofta och det är alltid lika bra.

Datum för besöket: juli 2021
1  Tack MalteAiK
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (180)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 180 omdömen

Omdömet skrevs 11 december 2019 från mobil enhet

Fantastisk mat - trevlig och serviceinriktad personal. Rekommenderas å de varmaste.
Ett måste om ni är i närheten.

Datum för besöket: december 2019
Tack tonin984
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 oktober 2019

God mat, bra service, trevlig personal, prisvärt!
Vi är återkommande gäster och blir aldrig besvikna.

Datum för besöket: oktober 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Marianne J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2019 från mobil enhet

Alltid god mat och trevlig personal! Vi besöker alltid denna restaurang flera gånger när vi är på semester. Missa inte denna restaurang när ni besöker Plaza Nueva i Torre de la Horadada.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack peterdW2721XP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2019 från mobil enhet

Mycket god indisk mat och trevlig och hjälpsam personal. Kan varmt rekommendera, speciellt kyckling Madras!

Datum för besöket: juli 2019
Tack jenniferpL5811PS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Food Castle Restaurant tittade också på

Torre de la Horadada, Alicante-provinsen
Torre de la Horadada, Alicante-provinsen
 
Torre de la Horadada, Alicante-provinsen
Pilar de la Horadada, Alicante-provinsen
 

Besökt Food Castle Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt