Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Trevligt boende i en fin lägenhet.”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Piscina exterior/comunitaria Cocina
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
10 omdömen
Piscina exterior/comunitaria
Cocina
Salón
Salón
Baño
Aseo en dormitorio de matrimonio
Terraza
Piscina exterior/comunitaria
Entorno/Localidad
Entorno/Localidad
Vista al exterior
Entorno/Localidad
Entorno/Localidad
Entorno/Localidad
Entorno/Localidad
Entorno/Localidad
Entorno/Localidad
Entorno/Localidad
Entorno/Localidad
Dormitorio de matrimonio
Dirmitorio de soltero 1
Dormitorio de soltero 2
Impresionantes vistas a la bahia y haciendo parapente
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
3 sovrum, 2 badrum, för 6
La Herradura, Almunecar, Grenada provinsen, Andalusien

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 10 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Franska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Franska först
Spanska först
Svenska först
Tyska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Thomas B
1 omdöme
“Trevligt boende i en fin lägenhet.”
Omdömet skrevs mars 9 2017 för en vistelse i Februari 2017

Bra läge i närheten av "city" inom gångavstånd till restauranger och stranden. Prisvärt boende för en barnfamilj.

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marc B
1 omdöme
Omdömet skrevs november 5 2017 för en vistelse i Oktober 2017
Google-översättning

Din ålder 35-49
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
mhsantiag ...
Madrid, Spain
1 omdöme
Omdömet skrevs april 16 2017 för en vistelse i April 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Carlos M
2 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs mars 4 2017 för en vistelse i Februari 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 4 2017
Nos encanta que os guste el piso y el sitio gracias por todo, siempre procuramos que la estancia sea lo mas agradable posible SALUDOS
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Michel S
Differdange, Luxemburg
1 omdöme
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs maj 16 2014 för en vistelse i Februari 2014
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Resegrupp: En famille avec jeune(s) enfant(s)
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
från
61 US$
/
natt
vecka
månad
Boka nu
Eller skicka ett meddelande till ägaren
Det här boendet har betalningsskydd
Betala aldrig för din semesterbostad med pengaöverföring.
Läs mer om att betala säkert.
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt