Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pizza heaven”

Giuseppe Pizzeria and Sicilian Roast
Rankad som nr 16 av 132 Restauranger i Panglao Island
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 22 december 2017 från mobil enhet

Av alla Pizza som jag har ätit i Phil är denna No1 . Är ni i Al ons och gillar Pizza är detta ett absolut måste .

Datum för besöket: december 2017
Tack 105petere
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (912)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 912 omdömen

Omdömet skrevs 27 januari 2017 från mobil enhet

Hade längtat efter hårdost så beställde deras charkbricka vilket väldigt gott och mättande för två. Trevlig personal och även god pasta. Ligger en bit utanför alla andra restauranger vid Alona men det går att promenera.

Datum för besöket: januari 2017
Tack patriciasN6992FP
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2017 från mobil enhet

Maten är superb! Råvaror av fin kvalitet, fina viner! Pizzan smakar som på Sicilien! Bra priser för det man får

Datum för besöket: januari 2017
Tack mariatheginger
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2017 från mobil enhet

Guiseppe är högst i listan och det stämmer verkligen välgräddade Pizza med massor av smak , svampen smakade svamp bacon var förstekt de lägger verkligen ner det lilla extra .

Datum för besöket: januari 2017
Tack 105petere
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 december 2016

Jag har ätit italiensk mat över hela världe, inkluderat i Italien där jag bott många år. På Giuseppe's kan jag utan tvekan säga att att jag smakat bland den bästa Italienska mater någonsin!

Datum för besöket: november 2016
    • Standard
    • Mat
Tack FreediveDahabLotta
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Giuseppe Pizzeria and Sicilian Roast tittade också på

 
Panglao Island, Bohol Province
 
Dauis, Panglao Island
Panglao Island, Bohol Province
 

Besökt Giuseppe Pizzeria and Sicilian Roast? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt