Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (252)
Filtrera omdömen
252 resultat
Medlemsbetyg
124
85
27
10
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
124
85
27
10
6
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 252 omdömen
Omdömet skrevs 13 oktober 2017

Underbara 14 dagar på Kampos Village, fantastisk service, vid incheckningen blev vi väl omhändertagna, vi fick ett underbart rum nr 133 som hade utsikt över både havet och poolen. Inte lyhört alls och rummet var stort o jättebra för oss. Städningen absolut inget att klaga på. All personal var väldigt hjälpsamma och trevliga :)
Mycket bra läge på hotellet, nära stranden och affärer.
Vårt önskemål med denna semester var att få lugn o ro, mycket sol, bra mat (vi hade allincl)och att åka på några utflykter vilket vi också gjorde.
Tack alla på Kampos Village för en underbar semester !!

  • Bodde här: september 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Annika P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 september 2017

enkla rum rent ock bra bemötande på hotellet önskar att vi hade mer tid ville inte åka hem vi rekomendera att resa hit ett toppen ställe bra mat ock drinkar lite lång bussresa uppe bland bergen är höjd rädd åk dit

  • Bodde här: september 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack arnebert54
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KamposVillage, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Kampos Village Resort, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2017
Google-översättning

Dear arnebert54,

Thank you for selecting Kampos Village Resort for your holiday getaway.

We appreciate it you have taken the time to leave a review here on Tripadvisor and share it with other travelers.

We are very glad that overall you have enjoyed your stay with us. It is always in our aim to strive the highest level of customer service and we are glad we have achieved that to you.

Thank you very much for your positive feed back regarding our delicious food. We are offering a cuisine to try to satisfy all our clients, we are glad that our buffet was tasty to you and we could introduce to you some Greek flavors.

Your positive review makes us even more motivated to work harder and offer the perfect service that our guests deserve.

Thank you very much for recommending us and share that with other guests.

We hope to welcome you back again in our hotel.

Have a nice winter!

Kind regards,

V.Krajncar

Guest relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2017 från mobil enhet

Hotellet är rent och snyggt.
Städningen av rummen sker en gång per dag och handdukar och sängkläder byts en gång i veckan.
Sängarna är aningen hårda men man vänjer sig fort, AC på rummet kostar ca 400-500kr om man vill köpa till.
Duschen är ganska liten men bra städad liksom övriga rummet.
Det som sänker mitt betyg på just hotellet är maten.
Samma, samma och samma igen. Ingen smak alls på något.
Väldigt mycket bakverk för den som gillar det men frukten lyser med sin frånvaro.
Runt om hotellet finns det som tur är riktigt bra restauranger och butiker.

För den som vill upptäcka ön rekommenderar jag att man hyr moppe och åker runt ön och ser den fantastiska naturen med alla sina berg och fantastiska byar.
Ett måste för den som inte vill ligga vid poolen varje dag!

Bodde här: september 2017
Tack Moa E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KamposVillage, Guest Relations Manager på Kampos Village Resort, svarade på det här omdömetSvarade 9 september 2017
Google-översättning

Dear Moa E,

Thank you for selecting Kampos Village Resort for your holiday adventure.
It means a lot to us you have taken the time to share your feedback here on trip advisor.

Thank you very much about your positive review regarding our clean and tidy hotel. We are keeping our hotel grounds clean on a daily basis and it’s in our goal to create a clean environment to our guests.

We are disappointed to read that we couldn’t satisfy you with all our services. Regarding your comment about our food, we provide an International and Greek buffet to our clients with enough variety. Was there something on the buffet you would have preferred? It is always in our aim to strive the highest level of service and we are doing already our very best to improve it.

We are very glad to see that you have enjoyed the island and that you have discovered and explored the beautiful surroundings and nature.
We hope to welcome you back in the nearest future in our resort.

Kind regards,

V.Krajncar,
Guest relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2017 från mobil enhet

Första resan med barnen! Ett kanon hotell med trevlig och tillmötesgående personal. Vi stannade en vecka, önskar vi haft en vecka till. God mat, kanske lite mer "barnmat" enl barnen.
Vi åker tillbaka nästa år till samma hotell, men då blir det två veckor.
Tack till Kampos Village för en fantastisk vecka

Bodde här: augusti 2017, reste med familjen
Tack JennyLindgjerdet
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KamposVillage, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων på Kampos Village Resort, svarade på det här omdömetSvarade 24 augusti 2017
Google-översättning

Dear JennyLindgjerdet,

Thank you for selecting Kampos Village Resort for your holidays in the island of Samos.
We appreciate your review as our aim is to offer a memorable experience.

Thank you for referring to our friendly and courteous staff. Customers’ satisfaction is our best reward and thank you for confirming us these efforts.

It makes us happy we left such a good impression on you and you decided already you want to visit us again.

Looking forward to welcoming you again, this time for two weeks!

Have a nice remaining of summer!

Kind regards,

Vanja Kajncar
Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2017 från mobil enhet

Bra hotell. Bra mat. Bra vistelse. Bra personal. Uselt bemötande vid poolen. Stänger 18:30 fick inte bada efter 18 pga brist på badvakter. Allmänt stirrigt för att bli av med oss. Väldigt äckligt vatten i ena poolen. Färgade vita kläder till gröna.

Bodde här: augusti 2017, reste med familjen
Tack chrille_mannen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KamposVillage, Guest Relations Manager på Kampos Village Resort, svarade på det här omdömetSvarade 19 augusti 2017
Google-översättning

Dear Chrille-mannen,

Thank you for your holiday getaway in our resort.

We are grateful and its highly appreciated that you left us a comment.

Thank you for mentioning the incident with the pool and this gives us the opportunity to let it be known that all of our pools are closing at 18.30 due to safety reasons as we proceed to the cleanliness and hygiene of our pools.

Your reference to our hotel and the quality of our food give us great joy.

We are very glad that you were satisfied with our staff and service. Be assured we will inform our staff for your kind comments.

We hope we will have the opportunity to welcome you back in our resort soon!
Have an enjoyable summer!

Kind regards,

V.Krajncar

Guest relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen