Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (252)
Filtrera omdömen
252 resultat
Medlemsbetyg
124
85
27
10
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
124
85
27
10
6
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
2126 av 252 omdömen
Omdömet skrevs 1 augusti 2016 från mobil enhet

+
Fint och mysigt hotell
trevlig personal
Rummen
Nära till stranden
Fint läge

-
All inklusive drickat var blaskigt och vattnigt.
Hårda sängar!
Svårt att hitta någon mat som såg aptitlig ut (samtidigt som en del av sällskapet va lyrisk över maten. Smaken är som baken)
Gästerna hade svårt att följa hotellets regler gällande att man ej får "paxa" solstolar vid poolen tex innan man går på frukost.
Svajigt wi-fi.

Bodde här: juli 2016, reste med familjen
Tack Nicolebor
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KamposVillage, Guest Relations Manager på Kampos Village Resort, svarade på det här omdömetSvarade 4 juni 2017
Google-översättning


Thank you for coming to our resort during your holiday escape.

Here at Kampos village are grateful for writing your comment your opinion means a lot to us.We apologize to hear we couldn’t satisfy you with all our services during your stay.

It’s in our aim to strive the highest level of service and thanks to your comment we are already doing our best to improve it.

It’s unfortunate you have experienced the matrass of the bed as hard.
We would like to inform you that we can always arrange something in order to make your sleep more comfortable.

We appreciate your kind word regarding our nice and pleasant hotel.

We hope to welcome you back in our resort.

We wish you a happy summer.

Kind regards ,

V.krajncar Guest relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2016

Vi var två vuxna och två barn (8 och 9 år) som bodde här en vecka. Hade all inclusive som vi vuxna tyckte var toppen men barnen var inte riktigt lika nöjda. Alla tre poolområdena var toppen. I poolen vid poolbaren så var det en stor pool som var så djup att man som vuxen endast bottnade lite i ena änden annars djup så man kunde dyka och hoppa (om man nu gillar det) och så två små grunda barnpooler precis bredvid med ett staket mellan. Högre upp i backen fanns en pool med en rejält grund del men som satt ihop med den i övrigt djupa delen. Och så barnpoolen var grund men ändå så att barnen fick simma och inte bottnade i ena änden. Och så en grund liten del som satt ihop med stora barnpoolen utan räcke mellan. Så tre ganska olika pooler så man fick varition. Toppen för oss i alla fall. Stranden var supernära även om man fick passera vägen. Lugnt och fint vatten där vi snorklade och kikar på fina fiskar. Ta med badskor om du är känslig! Precis vid lilla vägen på väg till stranden så ligger en supermarket och liten diverseaffär. Hyfsat utbud och det man behöver kan inhandlas där.
Personalen på hotellet gav verkligen femstjärnig service. Vi brukar annars mest bo på femstjärniga hotell men servicen på detta hotell var bättre än på många andra ställen.
Det enda negativa jag kan säga om det här hotellet är att sängarna var hårda. Inte bara som de brukar vara i den här delen av världen utan hårda på riktigt. Kunde knappt ligga på sidan utan att höften gjorde ont. Men det var verkligen det enda som jag kan säga var mindre bra.
Vi är supernöjda i alla fall och kan verkligen rekommendera det här hotellet.

  • Bodde här: juli 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack JennySkhlm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KamposVillage, Guest Relations Manager på Kampos Village Resort, svarade på det här omdömetSvarade 6 juni 2017
Google-översättning

Dear JennySkhlm,

Thank you for choosing Kampos village resort for your holidays!

We appreciate you took the time to review our premises.

It’s delightful to read your kind words about our five star service! We were glad to have you here in our resort and it was our pleasure to serve you.

We are sorry that you have experienced our mattresses as hard. We would like to kindly inform you that we can always arrange something to make your sleep more comfortable.

We are very happy that also your kids had fun during your stay and enjoyed our pools.
It is in our aim to see happy faces during your stay here with us and we are glad we achieved that.

We wish to see you in our resort in the future.

We wish an amazing summer!


Kind regards,
V.Krajncar Guest relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2016 från mobil enhet

Har kommit hem efter en vecka på Samos.
Vår familj bodde på kampos village som är ett medelhotell.
Hotellet ligger nära stranden vilket är ett plus.
Vi upplevde att bufféerna som serverades inte varierades så mycket under veckan.
Det kunde varit lite bättre på den fronten.
Sängarna var ganska hårda så man vaknade lite öm i kroppen.
Men personalen på hotellet var helt suveräna, trevliga och snälla.

Bodde här: juli 2016, reste med familjen
Tack Peter K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KamposVillage, Guest Relations Manager på Kampos Village Resort, svarade på det här omdömetSvarade 6 juni 2017
Google-översättning

Dear guests ,

Thank you for selecting our resort for your holiday getaway.

We appreciate it a lot you review our hotel.

We are sorry to hear we couldnt satisfy you with all of our services during your stay. Your opinion means a lot to us and thanks to your review we can improve our service.

Regarding the mattresses, we would like to inform you that we can always arrange something in order to make your sleep more comfortable and softer.

Thank you for your kind words regarding our nice and kind staff members. We will make sure to convey your positive review to all of them.

Looking forward to welcome you again one day and wishing you a great summer!

Kind regards ,

V.Krajncar
Guest relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2016 från mobil enhet

Vår familj har precis kommit hem efter en mycket bra resa. Vi pratade om vad som varit dåligt och kom fram till att hårda madrasser var det enda som gick att anmärka på. I övrigt; bra och varierad mat, kristallklart vatten, trevlig personal. Vi hyrde bil och tog oss runt den mycket kuperade ön, Samos är en ö som har vägar som bitvis är minst sagt hisnande och kurviga och väldigt smala.

Bodde här: juli 2016, reste med familjen
3  Tack Micke B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KamposVillage, Guest Relations Manager på Kampos Village Resort, svarade på det här omdömetSvarade 6 juni 2017
Google-översättning

Dear Guests,

Thank you for visiting Kampos Village Resort.

We are glad you took the time to review our hotel!

We are delightful to read that you have enjoyed our Anthemis Restaurant and there was variety and quality in our food.

Your kind words regarding our staff members are appreciated and valued as you give an idea to our following visitors for our hospitality and friendliness.

We hope to welcome you again in the future.

We are wishing you a great summer.

Kind Regards ,

V.Krajncar
Guest relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2016 från mobil enhet

Har haft en underbar semestervecka med våra 4 barn på Samos. Hotellet låg vackert, nära till havet och till det lilla liv och rörelse som fanns i Votsalakia. Vi hade rum 138 + 139. Utsikt både mot berget och havet. Rummet städades dagligen och handdukar byttes ut. Rent och fräsht. Det fanns 3 pooler. En riktigt djup, en mellan pool och en som var lite grundare. En badvakt som cirkulerade mellan poolerna. Badvakten skötte även rengållningen i poolerna. Negativt dock att solstolarna blev paxade av egoistiska hotellgäster. Det fanns skyltar som påtalade att om man inte utnyttjade stolarna så skulle man ta bort sin handduk och låta andra gäster använda dem. "Who cares" Maten var bra. Dagligen kunde man välja på potatis/ris/pasta (toppen för barnen). Bra service av personalen. Dock fanns väl någon enstaka som skulle behöva semester. Skulle absolut rekommendera detta resmål/hotell till andra. Min familj kommer garanterat tillbaka.

Bodde här: juli 2016, reste med familjen
3  Tack LenaA2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KamposVillage, Guest Relations Manager på Kampos Village Resort, svarade på det här omdömetSvarade 9 juni 2017
Google-översättning

Dear guests,

Thank you for spending your holiday getaway in our resort!

We appreciate you took the time to review our hotel.

Here at Kampos village we are delightful to read that you have experienced our hotel as beautiful and that you have enjoyed the views from your balcony.

We are sorry regarding the lounge beds in the pools, it’s in our aim to strive the highest level of service and we doing already our very best to improve it.
We will make sure that our lifeguard will keeps even better attention regarding this subject.

It is very nice to read that you would recommend our hotel to other people.
We here at the Resort do our very best to provide the perfect accommodation and service to our visitors, from the beginning of their holiday to the end. We are pleased to know we have achieved that.

We would love to welcome you back in our resort again.

We wish you a nice summer!

Kind regards,

V.Krajncar
Guest relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen