Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra mat och trevlig personal”
Omdöme om Argo Taverna

Argo Taverna
Rankad som nr 1 av 20 Restauranger i Marathokampos
Certificate of Excellence
Kök: Grekiskt
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 24 juni 2017 från mobil enhet

Vi testade lite olika restauranger i området men Argo var i vårt tycke klart bäst. Service och mat var toppen! Deras citron cheesecake till dessert var fantastisk.

Datum för besöket: juni 2017
Tack Hanen24
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (368)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2024 av 368 omdömen

Omdömet skrevs 9 juni 2017 från mobil enhet

Allt jätte bra! Bästa maten vi ätit på hela veckan på Samos. Vi har ätit ute alla dagar denna vecka.
Trevlig personal.

Datum för besöket: juni 2017
Tack 72fia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juni 2017 från mobil enhet

Vi var 8 personer och det var inget problem att flytta ihop bord eller att barnen ville ändra på beställningen, tex ta bort champinjoner eller få pasta istället för ris. Kan rekommendera halloumi, vitlöksbrödet och pasta carbonara.

Datum för besöket: juni 2017
Tack jessicaaat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 november 2016

Under vår vistelse i Votsalakia var vi på Argos flera gånger både på dagen och på kvällen. Vi tycker det var väldigt prisvärd och mycket god mat samt väldigt trevlig personal. Till lunchen var det mycket trevligt när ägare kom och satt sig och pratade lite allmänt när han hade tid och det tyckte vi var mycket trevliga samtal och mycket skratt.
Detta var ett mycket positivt besök vi gjorde på denna restaurant. Vi har inget emot att återkomma snarast och då göra nytt besök här.
Toppen.
Tommy o. Ann-Britt

Datum för besöket: september 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack tommy48hagg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 september 2016 från mobil enhet

Trevlig personal. Vitt vin i kylhink. Utmärkt efterrätt, citronpaj. Tyvärr var det vi såg framemot inte av samma klass. Risotton var inte alls krämig utan mer som bara ris. Skaldjuren utan smak tyvärr. Det är det som kraftigt drar ner betyget.

Datum för besöket: september 2016
Tack tommyn188
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Argo Taverna tittade också på

Marathokampos, Samos stad
Marathokampos, Samos stad
 
Ormos Koumeikon, Samos stad
 

Besökt Argo Taverna? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt