Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Riktigt fin utsikt”
Omdöme om Chrisopetro

Chrisopetro
Rankad som nr 4 av 28 Restauranger i Marathokampos
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 29 juni 2018 från mobil enhet

Trevlig restaurang, helt fantastisk utsikt! En modern meny, vi valde en rätt som inte fanns på menyn utan som de hade gjort för dagen, jättegott! Väldigt gott vin till.

Datum för besöket: juni 2018
Tack Henry D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (153)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 153 omdömen

Omdömet skrevs 14 juni 2018 från mobil enhet

Mycket trevlig kvinna som hade stället. Åt godaste Frutti De Mare. Gott husets vita vin från Samos. Blev bjuden på Samos söta vin med isbit i , gott !
Rekommenderar verkligen denna restaurang ! Vi kommer tillbaka !

Datum för besöket: juni 2018
Tack Ing-Marie O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 november 2017

WOW!
Denna restaurang är ett måste om du besöker Kampos/Marathokampos/Votsalakia på Samos. Du har 180 graders panorama utsikt över havet och stämningen på restaurangen är fantastisk! Upplever att få har hittat denna pärla då den ligger längst bort på gatan åt andra hållet mot alla andra restauranger, det är verkligen ett fantastiskt ställe!
Vi var där två gånger under vår resa till Samos, vi var bara tvungna att gå tillbaka hit under vår sista dag då det var så härligt!
Vi åt en fantastisk rödbetstsatisiki så ni bara måste prova! Vi provade massor av smårätter till förrätt efter rekommendationer av den fantastiska kvinna som ägde restaurangen. Därefter åt vi en frutti-di-mare-pasta som var SÅ god!
Wow! Och gott lokalt vin! Ni bara måste besöka denna restaurangen om ni får möjlighet!

Datum för besöket: maj 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Madeleine G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2015

Fantastisk utsikt och läge att dö för, trevlig atmosfär, vänlig personal och fantastisk mat .... Vad mer kan du önska ... Sofie, Tanasis och Paraskev̱í̱ gör det bara rätt.Thank You My Friends.LOVE YOU !

Datum för besöket: juli 2015
Tack Nilgün A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2015 från mobil enhet

Vi åt Dorado och Kalamares fylld med fetaost och tomat. Allt väl tillagat och gott. Bra service och trevlig miljö med fin utsikt över havet.

Datum för besöket: juli 2015
Tack magnusm474
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Chrisopetro tittade också på

Marathokampos, Samos stad
Marathokampos, Samos stad
 
Ormos Koumeikon, Samos stad
Marathokampos, Samos stad
 
Ormos Marathokampou, Samos stad
 

Besökt Chrisopetro? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt