Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Omdöme om Taverna Kamara

Taverna Kamara
Rankad som nr 1 av 28 Restauranger i Marathokampos
Certificate of Excellence
Prisklass: 3 US$ - 17 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 12 oktober 2017

Kamara är ett fantastiskt ställe. Fråga efter kvällens special så får du föja med ut till köket och kika i grytorna. Genuin, vällagad och mycket god mat! Trevlig personal med ett personligt och glatt bemötande. Åt här tre kvällar på en vecka, blev inte besviken en enda gång. Rekommenderas varmt!

Datum för besöket: oktober 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Louise S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (148)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1418 av 148 omdömen

Omdömet skrevs 5 oktober 2017 från mobil enhet

Trevligt, fräscht, gott. Gulligt mottagande och varmt omhändertagande. Hemlagat. Genuint. Enormt god mat. Åt god biffteki fylld med fetaost

Datum för besöket: oktober 2017
Tack Camilla E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 september 2017 från mobil enhet

Absolut den Bästa maten här!
Egen odlade grönsaker!
Så fräscht o GÖTT!
Nära till allt o trevlig personal!

Datum för besöket: september 2017
Tack jonas1450
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2017 från mobil enhet

En liten å trevlig restaurang med bra servis å God mat. Käkade här några gånger under 14 dagar. Blev aldrig besviken. Käkade en jätte god fisk rätt med svärd fisk som jag blev rekomenderad. En av många goda rätter som jag åt.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack Johan N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2017 från mobil enhet

......Mat och mycket mat. Trevligt och enkel miljö. Stora portioner och restaurangen "bjöd" på vattenmelon till efterrätt samt ouzo och vin från Samos. Vi rekommenderar den här restaurangen till efterkommande

Datum för besöket: augusti 2017
Tack Fredda72
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Taverna Kamara tittade också på

Marathokampos, Samos stad
Ormos Koumeikon, Samos stad
 
Marathokampos, Samos stad
 

Besökt Taverna Kamara? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt