Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (308)
Filtrera omdömen
308 resultat
Medlemsbetyg
143
128
25
10
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
143
128
25
10
2
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 308 omdömen
Omdömet skrevs 27 september 2017

Trevligt hotell nära stranden. Personalen jättetrevliga och hjälpsamma. Rummen rena och sköna sängar med en skön kudde. Frukosten ok men rätterna som skulle vara varma blev fort kalla (bacon, vita böner, stekt ägg, korv etc). Gratis solsängar och parasoll på stranden. Ett minus var den steniga stranden. Önskar att det gjorts en stenfri gång ut i vattnet så man inte riskerar att bryta benen.

Tips för att välja rum: rum 313 var helt perfekt. Utsikt mot poolen och stor balkong
  • Bodde här: september 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Anita N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 september 2017

Hotellet ligger precis vid stranden. Personalen är mycket, mycket trevliga och tillmötesgående. Underbart sköna sängar i stora rum. Litet kylskåp i varje rum. Bra med förvaringsmöjligheter. Städning varje dag .hotellet är mycket rent och välskött. Det finns en liten minibutik med vatten och drycker och snacks med mera. Frukostbuffé ingår och det finns en poolbar därifrån man kan beställa allt från sallader till varm mat.ett litet minus är att det även bra bit att gå till närmaste restaurang. Kan dock varmt rekommendera detta underbara hotell!

  • Bodde här: september 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack Elisabeth189894
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 september 2017 från mobil enhet

Håller inte det som var utlovat. Ingen buffé, det fanns inte allt på menyn. Alla rätter kom in samtidigt. Servitrisen förstod inte vad vi menade. Tacka vet ja all inclusive. Positivt med nära till havet.
Stilla och lugnt, vilket var skönt.

Bodde här: augusti 2017, reste med vänner
Tack Carina L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Johnver, Manager på Sunny Bay Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 4 september 2017
Google-översättning

Dear Carina

The dinner buffet wasn't available, because there were not enough guests on half board so to organize it. Nevertheless you could have everything from our a la carte menu without limitations. Everything was preparing on time, fresh and we were trying for as less possible delays. Only the today's special dish was limited and maybe not available later in the afternoon. The waitress speaks very good English and it is a really surprise that she did't understand you.
We really sorry if we didn't offer you the experience you were expecting, at least on dinner time. We hope to give as the change to offer you a better experience in the future.

Thank you very much!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2017 från mobil enhet

Efter en veckas vistelse måste en kort summering bli Lugnt och Skönt.
Hotellet som är familjeägt håller en hög standard rätt igenom.
Närheten till stranden är ett mycket stort plus. Poolen är stor och djup (2.5m).
Solstolar på stranden är gratis till skillnad från vad Apollo skriver.
Rummen rymmliga med bekväma sängar.
Minus för hotellet är en något tråkig meny. Samma till lunch och middag så halvpension kan inte rekommenderas.
Den anställda personalen är mycket gästvänliga och håller en hög servicenivå vilket man inte kan säga om ägarfamijen som inte riktigt förstått vad gästvänlighet innebär.
I övrigt är själva orten oslagbar om man söker lugn och ro och kan klara sig från luftmadrassförsäljare.

Bodde här: augusti 2017, reste med familjen
Tack nijo2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2017 från mobil enhet

Bra utbud på mat, värdarna är väldigt hjälpsamma, varmt i poolen och havet i augusti. Maten är typiskt turistiskt, inte mkt tradionell mat, pork steaken rekommenderas med det lokala rödvinet. Nära till hamnen där man kan beställa ressor med båt, och nära till stan.

Bodde här: augusti 2017, reste med familjen
Tack AlexLu83
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen