De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
Priceline
Hotels.com140 US$
Travelocity140 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 7 september 2022 från mobil enhet

På Tripadvisor står det i hotellinfon att det finns dagstidning, efterfrågade den i receptionen som sa att dom inte kände till att det skulle finnas. Bastun har ingen stäva och skopa. Fick ta papperskorgen från rummet för att kunna ösa vatten! Bastun blev aldrig riktigt varm trots att jag slagit på den två timmar innan. Första dagen bad jag receptionisten slå på den vilket hon inte gjort. Byt ut det gamla Tylöbastuaggregatet till ett Harvia och sätt dit stäva och skopa så man kan basta. Frukost ok och sängen bra.

Datum för vistelsen: september 2022
Restyp: Reste i arbetet
Tack Ankeborg
Omdömet skrevs 21 augusti 2022 från mobil enhet

Personal som inte är lyhörda angående önskningar.
Supervarma rum utan bra ventilation, en dusch som inte sitter fast i sin hållare, dammigt på rummen.
Tänkte ge det här hotellet en andra chans, men icke bättre. Det var sista gången.

Datum för vistelsen: juli 2022
Tack A5387POmartinn
Scandic Värnamo, General Manager på Scandic Värnamo , svarade på det här omdömetSvarade 25 augusti 2022

Hej,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det hjälper oss att bli bättre på det vi gör. Tråkigt att höra att du inte var nöjd. . Det är inte den hotellupplevelse som vi vill erbjuda våra gäster och vi har vidtagit åtgärder för att det inte ska hända igen.

Hälsningar
Scandic Värnamo

Omdömet skrevs 15 augusti 2022

Vid incheckningen visade det sig att vi hade tilldelats ett rum vilket man behövde gå i flera trappor och korridorer för att nå. Inte mycket till tanke där från den som hade lagt in bokningen, särskilt som vi bokade med pensionärsrabatt. Efter mycket om och men kunde vi till slut boka om till ett rum med bättre läge, dock med endast en 150 cm säng (för två personer.

Hotellet var fullbokat och frukosten var rent kaos. Alldeles för lite personal, som inte hann med att duka av eller fylla på.

Datum för vistelsen: augusti 2022
Tack Per Arne Å

Hej,

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Det hjälper oss att bli bättre på det vi gör. Tråkigt att höra att du inte var nöjd med rummet och frukosten. Det är såklart inte den hotellupplevelse som vi vill erbjuda våra gäster och vi har vidtagit åtgärder för att det inte ska hända igen.

Vi hoppas såklart att du vill komma tillbaka till oss och att vi kan ge dig en bättre upplevelse då.

mvh
Scandic Värnamo

Omdömet skrevs 13 augusti 2022

Datum för vistelsen: juli 2022
  • Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Scandic Värnamo, General Manager på Scandic Värnamo , svarade på det här omdömetSvarade 15 augusti 2022

Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 13 augusti 2022

Datum för vistelsen: augusti 2022