“Bästa pizzan!!!”
Omdöme om D8 Ristorante & Bar

D8 Ristorante & Bar
Rankad som nr 4 av 57 Restauranger i Varnamo
Prisklass: 89 kr - 329 kr
Beskrivning: D8 Ristorante & Bar serverar äkta Napoletana pizzor, pastarätter och lyxiga sallader samt italiensk kaffe från Lavazza. Antipasti & desserter finns också på vår goda meny.
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 juli 2022 från mobil enhet

Bästa pizzan jag ätit.
Fick vänta lite längre på min pizza under lunchtid.
Min sambo han äta upp sin pasta innan jag fick min pizza. Det kompenserades med en fri lunch.
Pizzan var kanongod och servicen var kanon.
Trevlig personal och god mat.

Datum för besöket: juli 2022
Tack stefanj666
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 28 juni 2022 från mobil enhet

Otroligt gott och bra snabb service.
Vi käkade pizza och drack både vin och drinkar.
Jättebra mat för barn, prisvärt och så himla gott!

Tack tindrat2019
Omdömet skrevs 12 juni 2022

Är otroligt nöjd med både service och mat. Vi var där ett sällskap på 10 personer och alla var supernöjda vi kommer tillbaka.

Datum för besöket: december 2021
Tack 438mattiasd
Omdömet skrevs 5 juni 2022

Vi köpte 5 olika pizzor.. fina bottnar men hemska pålägg. Ingen smaksensation på nån av pizzorna.
Finns bättre restauranger/ pizzerior att välja i Värnamo.

1  Tack rainerd31
Omdömet skrevs 2 juni 2022

Portionerna har varit väldigt stora tidigare, vilket kan ha gjort att folk har klagat och velat ha mindre portioner, men till lunchen idag tog jag en pasta jag alltid har ätit där men blev inte mätt. Det syntes tydligt hur mycket portionen hade minskat. Har dock bara positiva upplevelser utöver det kring både miljö, mat och service!!

Tack 12748953275830214556

Resenärer som tittade på D8 Ristorante & Bar tittade också på

Varnamo, Jönköpings län

Besökt D8 Ristorante & Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt