Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Paradis!”
annan resenär har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
8 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
1 sovrum, 1 badrum, för 3
Tranemo, Västra Götalands län, Västkusten

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 8 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Danska först
Engelska först
Svenska först
Tyska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
mariawwil ...
Lerum, Sverige
1 omdöme
“Paradis!”
Omdömet skrevs för 1 vecka sedan för en vistelse i juli 2018

Den allra vackraste och mest rogivande platsen med de mest fantastiska värdarna! En plats för rekreation, kreativitet och romantik❤️

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Åsa B
2 omdömen
“Det gömda smultronstället”
Omdömet skrevs 25 mars 2018 för en vistelse i mars 2018

Det är en lyx att ha så nära till detta fantastiskt mysiga ställe. Vi fick full service under ett dygn både med god mat lagad av Elisabeth, vedeldad bastu med dopp i isvak som Jörgen sågat upp och härligt umgänge. Kan varmt rekommenderas!

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TripAdvisor-medlem
1 omdöme
“Lisa för kropp o själ...”
Omdömet skrevs 6 mars 2018 för en vistelse i januari 2018

Ett fantastiskt boende med underbar natur runt knuten. En härlig badstrand i närområdet. Verkligen en lisa för kropp o själ...
Kan varmt rekommenderas!

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
st0ckh0lm ...
Stockholm, Sverige
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 16 maj 2018 för en vistelse i maj 2018
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Helena D
Zagreb, Kroatien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 21 februari 2018 för en vistelse i april 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt