Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italienska temat, en stor flopp.”
Omdöme om Visit Sjovillan

Visit Sjovillan
Rankad som nr 6 av 27 Restauranger i Rättvik
Kök: Svenskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Restaurangen har bytt skepnad till italienskt, när man ska göra det så bör man ha grundläggande kunskaper inom det italienska köket, Kan man ju tycka??
Här vart vi serverade överkokt pasta, såpass mycket att den va som en gröt och hade rasat isär.

Servicen är katastrof, liten restaurang, men vi får ändå vänta och vänta... på allt, servitriser, mat, dryck, vänta vänta vänta...

Nej de va första och sista gången för även detta koncept.
Kanske bättre lycka nästa gång??
Kämpa sjövillan.

Datum för besöket: januari 2020
Tack Doener2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (163)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1519 av 163 omdömen

Omdömet skrevs 1 februari 2020

Vi var ett gäng som testade nya italienska menyn.
Tyvärr var det en riktig besvikelse. Smakerna satt inte, vissa rätter smakade inte alls. Och pastan var överkokt, t.o.m sönderkokt.
Tråkigt!!

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack PASTALOVER1919
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2020

På väg hem från skidhelg i Orsa Grönklitt tar vi lunchpaus vid Sjövillan och överaskas av att det är brunchbuffe. Den buffen hette duga! Väl tilltagen kalla och varma rätter med efterföljande efterrättsbord! Så gott och varierande här finns för alla smaker stora som små. Trevlig personal och fantastisk utsikt över långbryggan och Siljan gör det ännu bättre

Datum för besöket: januari 2020
Tack LottaCa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2019 från mobil enhet

Lunch på Sjövillan med kunder.
Läget och utsikten är klockren, personalen glada och trevliga, tyvärr levde inte maten upp till resten.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack Kuttesweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 oktober 2019

Bra lunchmeny, priser runt 120-170 kr. Fint upplagt. Vänlig, lättillgänglig personal. Mycket fönster och utsikt över Siljan. Ljus på alla bord.
Kan definitivt tänka mig komma hit igen på sommaren och sitta på terassen.

Datum för besöket: oktober 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Åsa G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Visit Sjovillan tittade också på

 
Rättvik, Dalarnas län
Rättvik, Dalarnas län
 

Besökt Visit Sjovillan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt