Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Firade nyår på hotellet. Mycket trevligt bemötande. Ett stort pluss är att dom har ett flertal elplattser för bilarna. När vi kom bjöds vi på scones med ost och marmelad. Bubbel som fördrink till middagen och en mycket god 4-rätters middag med väl utvalda viner. Bubbel till tolvslaget. Bra och lagom mycket musik. Sammantaget ett mycket bra och trevligt nyårsfirande med trevlig srviceminded personal. Dessutom ligger hotellet mycket trevligt och bra till. Vi kan absolut rekommendera detta hotell.
Datum för vistelsen: januari 2025
Resetyp: Reste som ett par
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Överraskande bra hotell. Fantastisk utsikt och väldigt god middag. Frukosten innehöll allt. Lägg därtill ett grymt bra gym och sköna sängar. Kan rekommenderas. Personalen var trevlig och det var nära till det mesta- om än inte helt centralt.
Rumstips: Om du inte behöver bo helt centralt, boka detta hotell
Datum för vistelsen: september 2024
Fråga larsh170 om Best Western Hotell Lerdalshöjden
Tack larsh170
Ett av mina favorithotell. Åker hit så ofta jag kan. Precis allt är bra 😊 Härlig relax, trevlig personal, god mat, sköna sängar, god frukost. Underbar utsikt. Nära till centrum. Lugnt och skönt. Perfekt att ha med hund. Tror jag fått med allt 😊
Datum för vistelsen: september 2024
Restyp: Reste ensam
Fråga petra k om Best Western Hotell Lerdalshöjden
Tack petra k
Ett hotel med magisk utsikt och fantastisk tillmötesgående personal. Vänliga och kunniga. Allt var så rent och fint och sängarna bekväma.
Vi erbjöds en kvällsmacka med kaffe och te vilket var mycket uppskattat. God tysk öl, det finns inte alltid. Frukosten god. Ett hotell att komma tillbaka till.
Datum för vistelsen: augusti 2024
Fråga Samar P om Best Western Hotell Lerdalshöjden
Tack Samar P
God frukost med glutenfria och laktosfria möjligheter. Mycket att välja på vid frukosten, vi är så nöjda. Fräscht och rent hotell överallt. Otroligt trevlig personal, med bra minne. Otrolig utsikt över Siljan. Vi kommer gärna igen. Rekommenderas 10 Stjärnor ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Datum för vistelsen: augusti 2024
Fråga Mari L om Best Western Hotell Lerdalshöjden
1 Tack Mari L
Carin Reception, Guest Services / Front Office på Best Western Hotell Lerdalshöjden, svarade på det här omdömetSvarade 7 augusti 2024
Hej!
Stort tack för din recension, kul att ni trivdes hos oss!
Vi ses snart igen!
Hälsningar
Carin - Receptionen Hotell Lerdalshöjden
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Bästa läget i Rättvik helt klart på detta hotell. Det som överraskar är köket/restaurangen som är otroligt bra! Vi åt där en av kvällarna - av två - och är mycket nöjda. Frukosten är superbra. Utedelen av restaurangen har fantastisk utsikt.
Datum för vistelsen: juli 2024
Fråga Lars Olov S om Best Western Hotell Lerdalshöjden