Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Priceline89 US$
Booking.com89 US$
Hotels.com89 US$
eDreams89 US$
Orbitz.com89 US$
Hurb92 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (235)
Filtrera omdömen
235 resultat
Medlemsbetyg
97
105
26
4
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
97
105
26
4
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 235 omdömen
Omdömet skrevs 15 september 2021 från mobil enhet

Ett mycket bra och trivsamt hotell! Trevlig personal, mycket god mat i restaurangen och bra frukost. Mycket sköna sängar i ett trevligt rum. Jacuzzi, bastu och träningslokal med många maskiner att välja på utan extra kostnad. Utsikten inte att förglömma. Vilket läge! Helt otroligt!

Datum för vistelsen: september 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Gunilla L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2021

Mycket hjälpsamma att planera denna för 30-åringen hemliga resa.
Maten relaxen och mottagandet fungerade till belåtenhet.
Trevligt när personalen bryr sig om de små barnen.
Blir nog fler familjesammankomster här.

Datum för vistelsen: september 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack thureklintman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2021

Vänligt bemötande. Rummet var rent och snyggt. Frukosten fin och tillräcklig. Trots att hotellet inte är litet har man lyckats med att skapa personlig prägel! Vi hade supertrevliga dagar på Lerdalshöjden.

Datum för vistelsen: september 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack ninasandler
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2021

Vi har åkt på ca. 20 olika RISSKOV paket de senaste två åren. Vi valde Lerdalshöjden i Rättvik och de visade sig vara helt rätt 10 poäng av tio möjliga. Toppen med två rätters meny där vi andra dagen fick välja fritt från menyn. Kevin som kypare var rätt man på rätt plats, uppmärksam och samtidigt humoristisk.

Rumstips: Välj rum med utsikt mot Siljan!!
Datum för vistelsen: augusti 2021
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Lasse7330
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2021

Läget fantastiskt , service och personal likaså . Unikt med personal som är genomgående lika serviceinriktade .
Känns familjärt och personligt och man längtar redan till nästa besök. Frukosten är så god likaså maten . Ni är bäst

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack hellgrencarola
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen