Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt otroligt!! Det finns”
Omdöme om Hotel Lerdalshojden

Hotel Lerdalshojden
Rankad som nr 10 av 27 Restauranger i Rättvik
Restauranginformation
Omdömet skrevs 12 mars 2020 från mobil enhet

Helt otroligt!!
Det finns hotell som fortfarande bryr sig om att Städning faktiskt är en viktig del i trivseln!!
Samt att det Serveras mycket God mat till vettiga priser —av personal —som vet vad Service är!!
Sen att Det är trevligt rum med sköna sängar är det extra bonus!!
Vacker utsikt över Siljan är oxå på köpet!!

Datum för besöket: mars 2020
Tack Monica O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (26)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 26 omdömen

Omdömet skrevs 11 februari 2020 från mobil enhet

Trevlig personal med servicekänsla och som genuint brydde sig om gästerna. Skönt rum, bekväma sängar, kringutrymmen att jobba och umgås i. Mycket god a la carte med det lilla extra och kärlek i maten - även till frukost och lunch. Skön känsla!

Datum för besöket: februari 2020
Tack Inger L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Rättviks bästa lunch utan konkurrens.
Alltid lika bra mat och väldigt trevlig personal. Rekommenderas!

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack PASTALOVER1919
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2018 från mobil enhet

Med ett fantastiskt läge, jättetrevlig personal i receptionen och sköna sängar - blir det toppbetyg!
Trevlig gin-bar med fantastisk utsikt och god frukost med det lilla extra. Vänlig städpersonal som hälsade glatt å fejade å stod i! Hela anläggningen andas värme och glädje!

Datum för besöket: juli 2018
Tack Ulrica H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 april 2018

Trevlig restaurang och hotell med ett toppenläge!
Vi har varit här både sommar som vinter alltid lika trevligt bemötta av personalen och god mat. På sommaren är det härligt att sitta ute på deras veranda och njuta av solnedgången med goda tilltugg.

Datum för besöket: januari 2018
Tack LaHopp52Mia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hotel Lerdalshojden tittade också på

 
Rättvik, Dalarnas län
Rättvik, Dalarnas län
 

Besökt Hotel Lerdalshojden? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt