Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Omdöme om Hotel Lerdalshojden

Hotel Lerdalshojden
Rankad som nr 9 av 27 Restauranger i Rättvik
Restauranginformation
Omdömet skrevs 1 februari 2020

Rättviks bästa lunch utan konkurrens.
Alltid lika bra mat och väldigt trevlig personal. Rekommenderas!

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack PASTALOVER1919
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (20)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 20 omdömen

Omdömet skrevs 24 juli 2018 från mobil enhet

Med ett fantastiskt läge, jättetrevlig personal i receptionen och sköna sängar - blir det toppbetyg!
Trevlig gin-bar med fantastisk utsikt och god frukost med det lilla extra. Vänlig städpersonal som hälsade glatt å fejade å stod i! Hela anläggningen andas värme och glädje!

Datum för besöket: juli 2018
Tack Ulrica H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 april 2018

Trevlig restaurang och hotell med ett toppenläge!
Vi har varit här både sommar som vinter alltid lika trevligt bemötta av personalen och god mat. På sommaren är det härligt att sitta ute på deras veranda och njuta av solnedgången med goda tilltugg.

Datum för besöket: januari 2018
Tack LaHopp52Mia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018

Bekväma rum med god standard, riktigt sköna sängar och stor platt-tv med bra bild. Restaurangen är bra men skulle behöva erbjuda mer variation när man stannar mer än en natt.

Datum för besöket: februari 2018
Tack Bo R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2017

Deltog vid ett årsmöte som följdes av en förbeställd meny som bl.a. innehöll en ”ugnsbakad” fläskkarré som var galet god, trevlig personal med en milsvid utsikt över Rättviken gör ju inte saken sämre.

Datum för besöket: september 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack PeriBacka
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Hotel Lerdalshojden tittade också på

 
Rättvik, Dalarnas län
Rättvik, Dalarnas län
 

Besökt Hotel Lerdalshojden? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt