Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket bra butik”

Nynas Rokeri & Fiskhall
Rankad som nr 1 av 1 Smått och gott i Nynashamn
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 10 oktober 2020 från mobil enhet

Denna gång blev det enbart ett besök i butiken, med ett fantantastiskt fint utbud/variation av hemlagat, skaldjur, fisk och olika tillbehör. Rekommenderas.

Datum för besöket: oktober 2020
2  Tack Anders386
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (149)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 149 omdömen

Omdömet skrevs 28 juli 2020

Mycket bra ordnat nu i Corona tider, nummerlappar utanför och alla väntade på behörigt avstånd på sin tur och att få gå in, ingen trängsel alls trots mycket folk.

Bakpotatisen var verkligen en hel middag och mycket god.
Trevligt bemötande av personalen kommer besöka Rökeriet igen när jag är i Nynäshamn.
Väl värt ett besök

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Aringblom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2020

trevligare att ta med sig , än att äta på plats , pga corona tider . köp några goda grejor och åk upp längs strandvägen och sitt på en sten och ät

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack Cosmopolitan294673
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2020 från mobil enhet

Riktigt god mat, mysigt både på sommaren och vintern. De har fina skaldjursrätter som tex räksoppa men tål man inte skaldjur finns tex laxmacka.

Datum för besöket: mars 2020
Tack markanten
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 maj 2020 från mobil enhet

Är du fiskälskare ska du besöka denna pärla. En vän sa det påminner dem om västkusten men som Stockholmare är jag mycket stolt över vår skärgård (förstås). Det är mysigt att sitta ute, titta på båtar och människor som kommer förbi och njuta av fisk och en kall öl på en varm dag. De har även kommit på ett bra kösystem för att skydda sin personal och gäster från Corona.

Datum för besöket: maj 2020
1  Tack 464rebekahp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Nynas Rokeri & Fiskhall tittade också på

Nynashamn, Stockholms län
Nynashamn, Stockholms län
 
Nynashamn, Stockholms län
 

Besökt Nynas Rokeri & Fiskhall? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt