Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God fisksoppa”

Nynas Rokeri & Fiskhall
Rankad som nr 1 av 1 Smått och gott i Nynashamn
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 september 2019

Rykande varm fisksoppa med aioli serverades. Fint salladsbord. Smakade mycket bra. Saknade dock glutenfritt bröd.

Datum för besöket: september 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 132bos
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (149)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1014 av 149 omdömen

Omdömet skrevs 1 september 2019 från mobil enhet

På väg till Gotland i väntan på färjan. Ett stenkast från pendeltågsstationen, i gästhamnen finns denna fiskaffär med restaurang. Mycket god mat och otroligt fin miljö, alldeles invid kajen. Prisnivån tämligen hög. Och bara fiskrätter så vitt jag kan bedöma. Trevligt.

Datum för besöket: september 2019
Tack DanK910
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2019 från mobil enhet

Man beställer maten i en lucka vilket va väldigt smidigt! Man fick maten relativt snabb & den smakade underbart.
Barnen fick pannkakor & va också väldigt nöjda!

Datum för besöket: augusti 2019
2  Tack thereses800
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2019 från mobil enhet

Man beställer maten i en lucka och hämtar när den är färdig. Vi åt middag här och var så nöjda att vi gick tillbaka på lunch redan nästa dag. Till lunchen beställde vi bland annat en bakad potatis med skagenröra. Här upplevde vi tyvärr att det var lite snålt med skagen till den stora potatisen. Men kan verkligen rekommendera deras rökta räkor, varmrökta lax och deras tallrik med småplock. Såå gott!

Datum för besöket: augusti 2019
Tack Sudding
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2019 från mobil enhet

Mycket goda räkor, trevlig stämmning, mysig uteservering och super trevlig personal.
Rekommenderas =)

Datum för besöket: augusti 2019
Tack LindaN3116
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Nynas Rokeri & Fiskhall tittade också på

Nynashamn, Stockholms län
Nynashamn, Stockholms län
 
Nynashamn, Stockholms län
 

Besökt Nynas Rokeri & Fiskhall? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt