Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa burgaren!”
Omdöme om Bar and Burgers

Bar and Burgers
Rankad som nr 5 av 41 Restauranger i Nynashamn
Prisklass: 85 US$ - 180 US$
Kök: Amerikanskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 28 februari 2021

Mycket goda hamburgare ,pommes frites och dip! Trevlig personal och fräscht möblerat. Hit kommer vi igen.

Datum för besöket: februari 2021
Tack 549sofiae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (32)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 32 omdömen

Omdömet skrevs 29 december 2020 från mobil enhet

På genomresa, valde ut resturang efter tripedvisor. Vi är mycket nöjda med kvalitén på maten. Trevlig service också mitt på dagen en regnig måndag Hit tittar vi in igen om vi paserar.

Datum för besöket: december 2020
Tack ritacarina61
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 september 2020 från mobil enhet

Jättetrevlig lokal, bra service och den godaste halloumiburgaren jag ätit nån gång! Rekommenderas! Perfekt matställe innan avfärd med Gotlandsbåten - vi fick vår mat på 12 min!

Datum för besöket: september 2020
Tack Johannapilot
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 oktober 2019

Trist att flytten till större lokaler misslyckats så totalt. Den nya restaurangen är hafsigt inredd, men tråkigast är ändå att maten inte längre smakar som förut. Att dessutom behöva vänta en timme på sin mat signalerar att något inte fungerar i köket. Större är inte nödvändigtvis bättre.

Datum för besöket: oktober 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Camilla R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2019 från mobil enhet

Goda burgare med bra bröd! Flera olika alternativ och en halloumiburgare som uppskattades mycket. Allt serverat av trevlig personal! Rekommenderas!

Datum för besöket: juli 2019
Tack Stefan H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bar and Burgers tittade också på

Nynashamn, Stockholms län
Nynashamn, Stockholms län
 
Nynashamn, Stockholms län
 

Besökt Bar and Burgers? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt