Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skärgådsidyll”

Sjöbodarna Ankarudden
Rankad som nr 7 av 41 Restauranger i Nynashamn
Restauranginformation
Omdömet skrevs 30 juli 2020 från mobil enhet

Det gör inte ont att sitta på en brygga och inta en fisk- och skaldjursgryta resp. räkmacka med lokal öl från trakten.
Miljön får 5-stjärnor och maten 4:a.

Datum för besöket: juni 2020
2  Tack prototypen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (34)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 34 omdömen

Omdömet skrevs 19 juli 2020 från mobil enhet

Det tog 45 minuter att få hamburgaren som dessutom var mer rå än medium. Tillbehör som avocado, bacon och lök kostade 15:- styck och var mycket snålt tilltagna, dessutom var löken iskall. Vänlig och trevlig personal dom tyvärr inte riktigt hann med.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Anders-tips
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2019 från mobil enhet

Fantastisk mat vällagad och bra variation på menyn, trevlig och service vänlig personal då vi var en i sällskapet som inte kan äta så mycket pga allergi men dom fixade det galant. Trevlig miljö vid vattnet som vid fint väder gör upplevelsen mycket trevlig. Kan varmt rekommendera denna resturang.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack 216patrikw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2019 från mobil enhet

Få men rejält arbetade maträtter som serverades av trevlig och glad personal, utsikten vid vattnet inget att klaga på.

Datum för besöket: juli 2019
Tack 367annalenaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2019 från mobil enhet

Bra mat, avslappnad miljö med trevlig personal. Fantastiskt läge vid bryggan under vackra sommarkvällar. Nära fin surfspot i naturreservatet.

Datum för besöket: juli 2019
Tack Culture540930
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Sjöbodarna Ankarudden tittade också på

Nynashamn, Stockholms län
Nynashamn, Stockholms län
 
Nynashamn, Stockholms län
 

Besökt Sjöbodarna Ankarudden? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt