Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat men”
Omdöme om M/S Freja

M/S Freja
Rankad som nr 31 av 41 Restauranger i Nynashamn
Kök: Skandinaviskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 17 juli 2019

Var där för lunch med släkten. Maten var god dock saknades lite kryddor på fiskplankan. Fiskgrytan var god .
Det som kan höja upp restaurangen är personalen, Servicen var ok men det fanns ingen glädje eller positivitet . Ett litet leende och glatt ansikte gör besöket trevligare.

Datum för besöket: juli 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Stockholm_SwedenHans
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (53)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 53 omdömen

Omdömet skrevs 10 juli 2019 från mobil enhet

Trevligt lunchställe med snabb servering. Vi åt en dagens rätt, prisvärt och gott.
Mysigt att sitta båtbrygga och se ut över vatten och båtar en stund. Nära lekplats.

Datum för besöket: juli 2019
Tack Fornhem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2019 från mobil enhet

Trevlig restaurang ombord på ett gammalt passagerarfartyg i Nynäshamns gästhamn. Prisvärt och med fin utsikt över gästhamnen. Ett bra alternativ för en middag.

Datum för besöket: juli 2019
Tack Magnus55
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2018 från mobil enhet

Fin utsikt över hamnen och god mat. Vi åt file mignon och vi var nöjda alla 3. Lagom portioner så man blir mätt. Har varit där förut och kommer att gå dit igen.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack mikaelj644
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 augusti 2018 från mobil enhet

Ursäkta att vi stör, servitrisen i baren verkade besvärad av att vi störde i sitt mobilsurfande när vi kom in för att äta, fruns köttbit var inte bra, smakade gammalt, efterrätten (marängsviss ) var riktigt dålig gamla bruna bananer ,
Personalen kommer ut och sätter sig och röker intill oss där vi sitter och äter.
Min rekommendation är gå någonannanstans, det finns flera restauranger i närheten och samtliga är bättre tycker vi.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack Tomas A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på M/S Freja tittade också på

Nynashamn, Stockholms län
Nynashamn, Stockholms län
 
Nynashamn, Stockholms län
 

Besökt M/S Freja? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt