Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bäst i Nynäshamn”

Torget Brasserie & Bar
Rankad som nr 21 av 41 Restauranger i Nynashamn
Prisklass: 12 US$ - 34 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 7 oktober 2020 från mobil enhet

God och vällagad mat, just nu bäst i Nynäshamn enligt mig. Menyn är varierad och erbjuder något för alla. Ett perfekt ställe att bara ta något att dricka på då lokalen är mysig. Jag älskar charkbrickan!

Datum för besöket: oktober 2020
Tack anedny
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (9)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 9 omdömen

Omdömet skrevs 6 oktober 2020

Utan tvekan en av Nynäshamns bästa matställen. Alltid vällagat oavsett om man landar där för en lunch eller en middag.
Trevlig personal som verkligen får en att trivas!

Datum för besöket: oktober 2020
Tack Ztinis
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2020

Otrolig restaurang, var där både till och från gotland. God mat, trevlig personal med bra service och trevlig atmosfär. Hörde om deras aw med livemusik på fredagar som jag mer än gärna vill besöka. 10/10

Datum för besöket: september 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack natgr20
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2020 från mobil enhet

Fantastisk Röding och en lokal öl.
Rekommenderas varmt...
Både mat ,dryck o service får högsta betyg.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack Nygren62
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 februari 2021
Google-översättning

Datum för besöket: augusti 2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Torget Brasserie & Bar tittade också på

Nynashamn, Stockholms län
Nynashamn, Stockholms län
 
Nynashamn, Stockholms län
 

Besökt Torget Brasserie & Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt