Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket bra sushi”
Omdöme om Mgl Sushi Nynashamn

Mgl Sushi Nynashamn
Rankad som nr 10 av 41 Restauranger i Nynashamn
Restauranginformation
Omdömet skrevs 10 juli 2020 från mobil enhet

Beställde via foodora med utkörning. Maten var mycket god och uppskattad. Smidig leverans och trevligt bemötande.

Datum för besöket: juli 2020
Tack magnusb791
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (10)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 10 omdömen

Omdömet skrevs 20 maj 2020 från mobil enhet

Har bokstavligen ALDRIG fått vad jag beställt tyvärr. Tredje och sista gången jag gav dem en chans idag. Bad om en sushi med 6 lax och 6 maki, fick en blandad med sorter ingen i familjen kan äta. Utöver det en nudelwok med lax, fick kött av något slag istället och ingen i familjen äter kött. Ytterligare massa mat i soporna, trist ur alla synvinklar. Inte heller värt att vända och åka tillbaka när man väl är hemma.

Datum för besöket: maj 2020
Tack kandicore
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 februari 2020

Beställde hemkörning via foodora. Maten kom långt före utsatt tid. Smaken och kvalitén var toppen. Bästa sushin i Nynäshamn (om inte hela Stockholm ) rekommenderas verkligen ! Har ätit ett år gånger på restaurangen också , personalen trevlig och lokalen fin.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Alexander L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 december 2019

Service snabb och bra.
Maten fräsch, smakrik och bra portion.
Lugn och god atmosfär.
Bra pris för supermat.
En nackdel so jag vet, inge toalett.

Datum för besöket: november 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack eduardkusters
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 oktober 2019

Toppen ställe, trevliga, det går snabbt, de är tillmötesgående och såklart supergod mat! Barnen älskar sushin eller väljer deras Bento låda, gyjozan är super god och även deras poke bowl och vegetariska sushi!

Datum för besöket: oktober 2019
Tack madde0880
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mgl Sushi Nynashamn tittade också på

Nynashamn, Stockholms län
Nynashamn, Stockholms län
 
Nynashamn, Stockholms län
 

Besökt Mgl Sushi Nynashamn? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt