Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Nynashamn
Publicera
Inkorg
Sök
Hotell i närheten
Omdömen (74)
Filtrera omdömen
74 resultat
Medlemsbetyg
16
20
26
9
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
16
20
26
9
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 74 omdömen
Omdömet skrevs 2 september 2018 från mobil enhet

Var har på en körreparhelg och det är lätt att hitta hit, funktionella och trevliga rum, väldigt trevlig och serviceinriktad personal och maten var helt gudomlig. Mastig lunchbuffé och middagen var tipptopp. Trevligt också att den lokala ölen fanns välrepresenterad i baren. Hit kommer jag att åka igen om tillfälle ges

Datum för vistelsen: september 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack Andesch
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2018 från mobil enhet

Hotellet är väldigt slitet. I behov av renovering. Rummen var sjabbiga med gamla toaletter och 70 tals tapeter. Dock var påskbuffé en positiv upplevelse med fina ölsorter på köpet. Minus för buffén var att den fylldes på för långsamt.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack kukariamba
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2018

Sommarmiddagarna och speciellt Räkaftonen på Nynäsgården har blivit en årlig tradition och inget vi vill missa när vi besöker Nynäshamn! Mycket god fisksoppa och fina räkor på en välsorterad uppdukning! Smidig och trevlig personal, så vad kan man mer önska för en perfekt räkafton! Vi kom med bil, ändå lätt att hitta med hjälp av anvisningarna på den snygga hemsidan!

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med vänner
1  Tack Boathouse83
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juli 2018

Helt okej.Hotellet ligger i ett villa område. Rummen väldigt små, väldigt smala sängar. Det ända som var bra med rummet var badrummet. Frukosten lite budget inget bra pålägg salamin var vidrig. Stort minus är att dom har sommar tider på frukosten som börjar 07.00 på vardagarna. Helt ok wifi

Datum för vistelsen: juni 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack kto_44
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 april 2018

Lyxig weekend med yoga och förstklassig vegetarisk mat!
Personalen är otroligt trevliga, hjälpsamma. Gården ligger fint ute i Nynäshamn och med bil 5 min väg till vattnet där vi gick en mindfulness promenad.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack lenekl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
nynasgarden, Chef på Nynäsgården Hotell & Konferens, svarade på det här omdömetSvarade 24 april 2018

Hej,
Tack för din mycket trevliga recension!
Håll utkik på vår hemsida efter fler roliga evenemang, aktiviteter och träningshelgen.
hjärtligt välkomna tillbaka!

MVH
Sanna Larsen
Verksamhetschef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen