Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Restaurang/Bar ”
Omdöme om Restaurang Jalapeno - STÄNGD

Restaurang Jalapeno
Restauranginformation
Omdömet skrevs 17 oktober 2019 från mobil enhet

Supermysig restaurang med jättegullig personal och riktigt god prisvärd mat . Hamburgaren är den bästa jag ätit någonsin .

Datum för besöket: september 2019
Tack kolgrim78
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömen (15)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 15 omdömen

Omdömet skrevs 1 augusti 2019

Jag kan verkligen rekommendera vildsvinsburgaren med västerbottenost, svamp, lök och tryffelmajonäs. Serveras med friterad sötpotatis och lingonaioli. Det var en riktigt smakupplevelse.

Datum för besöket: augusti 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack annettee44
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2019 från mobil enhet

Tack för en jättegod middag! Bra mat och fin servise. Kändes fint efter en vecka på sjön med burkmat.

Datum för besöket: juli 2019
Tack EleonoreB40
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2019 från mobil enhet

En härlig mexicans restaurang, jag åt "Soft tacos" med marinerad lax. Fräscha grönsaker, goda såser och bra balans i styrkan. Mina bästa rekommendationer!

Datum för besöket: juli 2019
1  Tack D1814KLtobiasm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2018 från mobil enhet

Vi bor i närheten och brukar knalla förbi och äta middag lite då och då.Maten alltid god och prisvärd även plus för trevlig personal

Datum för besöket: augusti 2018
1  Tack Ddasv
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Jalapeno tittade också på

Nynashamn, Stockholms län
Nynashamn, Stockholms län
 
Nynashamn, Stockholms län
Nynashamn, Stockholms län
 

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt