Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
193 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-07-03
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (54)
Filtrera omdömen
54 resultat
Medlemsbetyg
14
6
2
10
22
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Medlemsbetyg
14
6
2
10
22
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 54 omdömen
Omdömet skrevs 26 april 2021 från mobil enhet

Vi blev väldigt bra bemötta, hunden fick vara med överallt. Frukost god o tillräcklig
Kvällsmaten var husmanskost o helt ok, ville man ha mer så var det bara säga till
Hotellet kan rekommenderas läget var kanon vid stranden och det var nära till fästningen
Sedan låg det ett café, Nymans, vilket vi kan rekommendera också

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Vacation766381
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anna Danielsbacka, Ägare på Hotell Wettern, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan

Tack för ert besök och er feedback. Den betyder mycket för oss.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 januari 2021 från mobil enhet

Jag och min sambo åkte hit och förväntade oss inget. Ett trevligt och personligt hotell med fin utsikt och väldigt centralt placerat.

Vi visste inte riktigt vad vi skulle förvänta oss i matlagning av staden men hotellet stod för en god köttbit med alla illbrhör och en bra bar.

Bra rum och finns parkering!

Datum för vistelsen: januari 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Philip N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anna Danielsbacka, Ägare på Hotell Wettern, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan

Tack för ert besök och er feedback. Den betyder mycket för oss.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 november 2020 från mobil enhet

Efter att ha läst alla negativa omdömen (efter att vi bokat) blev vi glatt överraskade!
+Rena rymliga rum med sköna sängar, morgonrock och tofflor, bubbelvatten att hämta i korridoren, tillgång till kaffe och kaka hela dagen i foajén!
Middagen vällagad båda kvällar, en fisk och en kött med ett litet salladsbord till.
Frukosten innehöll allt man kan önska, bla. varma rätter, smoothie, frukt, möjlighet att steka våfflor mm.
På minussidan, röklukt i korridoren, någon bättre variation på frukostbrödet.
Valde hotellet för närheten till Tivedens nationalpark, där vi tillbringade dagarna i fantastisk natur med fina vandringsleder!

Datum för vistelsen: november 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack annaingridsofia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anna Danielsbacka, Ägare på Hotell Wettern, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan

Tack för ert besök och er feedback. Den betyder mycket för oss.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 oktober 2020 från mobil enhet

Efter att ha läst recensioner var vi lite betänksamma MEN rummet var ok, trevlig personal särskilt Maria, ok kvällsmat och goda drinkar. Gillade vistelsen riktigt ordentligt. Hotellet ligger precis vid Vänern och fästningen, vilket borde göra en vistelse där på sommaren till succé.

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack 101Mari
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anna Danielsbacka, Ägare på Hotell Wettern, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan

Tack för ert besök och er feedback. Den betyder mycket för oss.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 september 2020 från mobil enhet

Vi var fyra personer som tillbringade två dagar här och trivdes utmärkt! Hotellet ligger fint med närhet till Vättern och Karlsborgs fästning och mycket annat! Trevlig personal, bra mat och ett stort utbud av öl och vin! Fina rum, rent och snyggt. Dessutom trevliga umgängesutrymmen!
Toppen!

Datum för vistelsen: september 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack 703matsl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Anna Danielsbacka, Ägare på Hotell Wettern, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan

Tack för ert besök och er feedback. Den betyder mycket för oss.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen