Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 11:00 - 17:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
TANDYRESENÄR

Fin natur och ett eldorado för fåglar. Gamla träd i parken.med Lamadjur o Alpackor. Hästar och ... läs mer

Omdömet skrevs för 4 dagar sedan
billycbxsix
,
Halmstad, Sverige
från mobil enhet
Fina omgivningar och trädgård

Ett trevligt resemål med både historia, fik, djur och vackra vyer. Vi fikade på fiket. Gick ... läs mer

Omdömet skrevs 14 november 2020
Jenmarand
,
Malmö, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 81 omdömen
  
Omdömen (81)
Filtrera omdömen
82 resultat
Medlemsbetyg
36
31
8
5
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
36
31
8
5
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 82 omdömen
Omdömet skrevs 14 november 2020 från mobil enhet

Ett trevligt resemål med både historia, fik, djur och vackra vyer. Vi fikade på fiket. Gick rundorna inomhus och tittade på utställningen samt en liten guidad tur för barn. Väldigt fin ros-trädgård att strosa runt i vid fint väder.

Datum för upplevelsen: juni 2020
Tack Jenmarand
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2020 från mobil enhet

Vackert beläget på näset mellan de två Ringsjöarna. Här känner man historiens vingslag. Köp häftet om klostrets/slottets 900-åriga historia för 20 kr och läs på. Fina parkanläggningar med örtagård, massor av rosor och djur som får, getter, alpackor och lamadjur. De små killingarna var otroligt charmiga.

Datum för upplevelsen: augusti 2020
3  Tack 11ErikS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2020 från mobil enhet

Väl värt att besöka. Vackert beläget vid Ringsjöns strand. Liten djurpark och framförallt den 1000-åriga eken

Datum för upplevelsen: augusti 2020
Tack Maltbroder
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020

Besöket här blev mycket fint. Mycket beroende på den fina lugna miljön och den supervänliga flickan i caffeet och också damen i trädgårdsbutiken.

Datum för upplevelsen: juli 2020
3  Tack Bengt E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020

Ett trevligt utflyktsmål för både barn och vuxna. Hönorna strosar runt fritt och i getternas hage kan man gå in och klappa dem. Det fanns fler djurhagar längre bort som vi inte besökte. Vill man inte köpa fika på caféet finns det gott om ställen att sitta med sin egen fikakorg. Men om ni fikar så passa på att smaka cheescaken, det var nog den godaste jag någonsin ätit. Alla kakor vi provade var mycket goda. Det finns saker att titta på inomhus också som till exempel bilar och berättelser om nunnorna som bodde här förr. Utomhus finns det massor med blommor, rosenträdgård, örter och gräsmattor som man får gå och leka på. Den 1000 åriga eken är sevärd. Hit hoppas jag kunna åka med mina barnbarn nästa sommar.

Datum för upplevelsen: juli 2020
2  Tack Kim N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen