Maria L
Stehag, Sverige

En mycket trevlig camping

Omdöme om Jagersbo Camping
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 29 okt. 2016
Vi besökte campingen med husvagn under midsommarhelgen. Campingen ligger vid Ringsjön och det finns möjlighet att hyra trampebåtar, kanoter och roddbåtar. Det finns en fin liten lekplats som uppskattades av våra barn 7 och 4 år gamla. Närmsta samhälle är Höör som har alla bekvämligheter. Närmsta utflyktsmål är Skånes djurpark som är värd ett besök. Hygienutrymmena var fina och fräscha. Under midsommarhelgen arrangerades dans och lek runt midsommarstången med dragspelsmusik. Det var en trevlig och mysig camping som vi definitivt kan tänka oss att besöka igen.
Datum för vistelsen: juni 2016
        Property building
          13.8 km från Jagersbo Camping
          Visa fler hotell i Höör
          Omdömet skrevs 26 oktober 2016

Åretruntcamping med mycket trevlig personal. Trots årstiden så var campingen välbesökt. Rent och snyggt i servicehuset, hunddusch och andra bekvämligheter. Närheten till vattnet gav en kustnära känsla.

Datum för vistelsen: oktober 2016
          Tack 593lenas
          Omdömet skrevs 23 oktober 2016

Vi gjorde årets säsongsavslutning på Jägersbo camping i helgen.
          Vi var bara där från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag under lågsäsong så kallar det för ett "första intryck" av campingen.

Campingen ligger fint vid en sjö, Ringsjön(?) tror jag att den heter. Ligger en liten bit utanför något samhälle. Närmsta borde vara Höör cirka 5-6 km bort, där finns flera livsmedelsbutiker bl.a Citygross som är min personliga favorit.
          Lagom avstånd till Skånes djurpark, som var vårt huvudsyfte med denna resa, cirka 9 km.
          Har ingen större koll på detta område, campingen ligger i anslutning till en dansbana som säkert varit väldigt populär en gång i tiden, men det verkar inte vara någon sådan verksamhet där längre. Men det var folk där inne, men gissar att lokalerna används till något annat idag. Ser lite förfallet ut i alla fall, men inget som stör direkt. Men läser man äldre omdömen så verkar det hållits disco m.m. där för så sent som något år sedan.
          Finns kanske inte så jättemycket att göra inom "gångavstånd" från campingen, men det finns en hel del runt omkring om man vill göra dagsutflykter med bil.

Trevligt bemötande vid ankomst, vi fick fritt välja en ledig campingtomt. Fick den information vi behövde vid incheckning. Campingen har öppet året runt. En liten butik i receptionsbyggnaden, i mina ögon med ett ganska bra utbud för att vara lågsäsong.
          Gick att beställa nygräddat frukost bröd även nu under hösten. Bra öppettider i receptionen för tiden på året.

Ett riktigt fräscht och fint servicehus. Rent och fint vid vårt besök. Kanske lite få toaletter men campingen är inte så jättestor så det räcker kanske till även under högsäsong.
          Väldigt trevlig och mysig gemensam entré till duschavdelningen. Fint inrett med mysig belysning där man även kunde hämta turist broschyrer m.m.

Området är plant och platserna är bra utmärkta. Området ser välskött ut. Bra gångstigar. Reagerade över att gräset var ovanligt grönt och välskött på platserna. Har väl inte så jättestor betydelse och kanske är en tillfällighet, men det ser betydligt trevligare ut än när det är mer jord och grus än gräs.(Men jag förstår problemen med att hålla liv i gräset under vagnar och förtält.)
          Mestadels "säsongare" under vårt besök. Tror det var 2 vagnar plus vi och 5-6 husbilar som var resande under dessa dagar, resten "långliggare".
          Trevlig stämning.

Finns en mindre lekplats med rutschkana och klätterredskap och gungställning. Finns även en gungställning vid servicehuset.
          Finns även en badplats med flytbrygga och en lite rutschkana på området som säkert är väldigt uppskattat under den varmare delen av året. Ingen strand, är betong/sten ner till vattnet.
          Kanske större utbud av barnaktiviteter under högsäsong.

Campingen känns för övrigt familjevänlig och jag kan rekommendera denna camping och kan tänka mig att återvända.

Datum för vistelsen: oktober 2016
          • Restyp: Reste med familjen
          Tack Jimmy_Olsson
          Omdömet skrevs 19 juli 2016 från mobil enhet

Bra läge, lugn och ro, nära Skånes djurpark. Härlig miljö, skog runt om och Ringsjön som närmsta granne. Rent och snyggt. Bra pris om man jämför med andra campingplatser vi har varit på. Trevlig och hjälpsam personal.

Datum för vistelsen: juli 2016
          Tack 929lindgren
          Omdömet skrevs 21 april 2016

Här har vi vår vagn ca 15 meter från sjön, med en vidunderlig utsikt över densamma. Visst kan det blåsa lite ibland, men på sommarn är man enbart tacksam att det fläktar lite. Campingen är familjär och ligger otroligt bra till för en massa utflykter. Minigolf, Boule,Kanot, Trampebåt, Fiske, Bad och ett paradis för hundarna , med egen dusch, eget bad och härliga promenadstråk. Allt finns inne i Höör av vad du kan behöva.Inte mycket att tveka på , bara kom hit ! Vi ligger här mellan April-September

Datum för vistelsen: april 2016
          Tack Evon198
          Omdömet skrevs 8 oktober 2015

Campingen är fin och välskött. Den ligger på ett bra läge där man kan välja platser precis invid Ringsjön eller en bit längre upp på land så att säga. 2 mindre lekplatser finns och en bra campingbutik/reception. Stämningen är trivsam och lugn. Vi bodde 2 helger i oktober och hade härliga höstdagar på campingen!

Datum för vistelsen: oktober 2015
          • Restyp: Reste med familjen
          Omdömen sammanställs i samarbete med camping.se
          Tack FamKarlsson