Caroline O

Mysigt

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 3 nov. 2022
Besökte med mina två döttrar över en dag. Åt lunchbuffé som var mycket god och innehöll ett härligt grönsaksutbud. Härlig miljö att luncha i. Sedan var det dags för spa. Stället och personalen får toppbetyg men det som drar ner allt är tiderna och trångt omklädningsrum med bara en dusch. Vi skulle vara där 13 och kom tio minuter innan men fick då inte komma in. Det blev kö och alla skulle då in prick 13 och betala och byta om samtidigt. Jättetrångt. Sen skulle alla vara ute från spa:t Kl 16.00. Detta innebar att om jag ville hinna duscha och tvätta håret utan stress fick jag avsluta min spatid en timme innan. Mina barn hann inte duscha så de fick duscha hemma. Vi var 16 kvinnor på en dusch just denna dag. Kommer tyvärr inte att rekommendera eller göra återbesök hur mysigt där än var. Men åker gärna dit på lunch igen.
Datum för vistelsen: november 2022
        18.0 km från Höörs Gästgifwaregård
        17.9 km från Höörs Gästgifwaregård
        Visa fler hotell i Höör
        Omdömet skrevs 9 oktober 2022 från mobil enhet

Superfint spa med mysiga sittgrupper och bar. Personalen på spaavdelningen vad hjälpsamma och supertrevliga. Vi var ett stort sällskap och tyvärr hade personalen på hotellet väldigt svårt att få ihop bokningarna, det saknades ett rum i bokningen och vid betalning var det flera saker som inte stämde. Maten var god men när halva sällskapet fått den helstekta oxfilén verkade den tagit slut så resten fick stekta bitar av oxfilé som alla var genomstekta, detta trots att maten varit förbeställd. Vissa i personalen på hotellet/restaurangen var inte så service minded. Frukosten var verkligen jättefin med allt man kan önska. Skulle jag komma tillbaka hade jag valt brunch och spa och skippat middags- och hotellbiten.

Datum för vistelsen: oktober 2022
        Tack Anniewendel
        Omdömet skrevs 12 september 2022 från mobil enhet

Trevligt bemötande och jättefin spa-avdelning.
        Vi hade bokat "Late night" spa vilket var en hit.
        Lugnt och skönt. I priset ingick även trerättersmiddag som var förutbestämd. Detta ångrade vi. Maten var sådär, gissar att a la carte menyn höll betydligt högre klass.

Rumstips: Sviten jättefin. Late night spa lugnt och skönt
        Datum för vistelsen: september 2022
        Tack Eva Ö
        Omdömet skrevs 10 september 2022 från mobil enhet

Har testat att äta här med vänner några gånger nu. Maten kändes inte prisvärd vid något av tillfällena. Bemötandet känns oengagerat och man får upplevelsen att inget vet vem som ska göra vad. Provade nu senast smashburgaren. Tråkig presentation och beasåsen drog helt klart ner betyget.

Datum för vistelsen: september 2022
        Restyp: Reste med vänner
        Tack TussoMoll
        Omdömet skrevs 18 juni 2022

Spa delen var bra. Mycket att göra och trevlig bar.
        Ingen värdinna som mötte oss tyvärr.
        Rummet var lite ofräscht, ingen kyl och väldigt lyhört.
        Maten var bra. Pannacottan var dock inte alls god.
        Blev sedan matförgiftad på frukosten och fick därför spendera min födelsedag hemma sjuk. Inte värt dom pengarna och kommer absolut inte åka dit igen.

Datum för vistelsen: juni 2022
        Tack 835ebbas
        Omdömet skrevs 22 maj 2022

Mycket vällagad och god mat för alla smaker.

Perfekt koka ägg, olika sorters sill, lax, räkor, grönsaker,
        olika sorters skinka, ost, marmelad, melon, flera varmrätter....

Gott bröd.

Kakor och godis.

Våfflor, såklart..

Fräscht och gott om plats.

Otroligt trevlig personal.

Vi satt länge ute och NJÖT i det fina vädret.

Klart att vi kommer tillbaka.
        😊

Datum för vistelsen: maj 2022