Sommar
Stockholm, Sverige

Ej prisvärd mat

2,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 10 sep. 2022från mobil enhet
Har testat att äta här med vänner några gånger nu. Maten kändes inte prisvärd vid något av tillfällena. Bemötandet känns oengagerat och man får upplevelsen att inget vet vem som ska göra vad. Provade nu senast smashburgaren. Tråkig presentation och beasåsen drog helt klart ner betyget.
Datum för vistelsen: september 2022
        Property building
          10.5 km från Höörs Gästgifwaregård
          Visa fler hotell i Höör
          Omdömet skrevs 18 juni 2022

Spa delen var bra. Mycket att göra och trevlig bar.
          Ingen värdinna som mötte oss tyvärr.
          Rummet var lite ofräscht, ingen kyl och väldigt lyhört.
          Maten var bra. Pannacottan var dock inte alls god.
          Blev sedan matförgiftad på frukosten och fick därför spendera min födelsedag hemma sjuk. Inte värt dom pengarna och kommer absolut inte åka dit igen.

Datum för vistelsen: juni 2022
          Tack 835ebbas
          Omdömet skrevs 22 maj 2022

Mycket vällagad och god mat för alla smaker.

Perfekt koka ägg, olika sorters sill, lax, räkor, grönsaker,
          olika sorters skinka, ost, marmelad, melon, flera varmrätter....

Gott bröd.

Kakor och godis.

Våfflor, såklart..

Fräscht och gott om plats.

Otroligt trevlig personal.

Vi satt länge ute och NJÖT i det fina vädret.

Klart att vi kommer tillbaka.
          😊

Datum för vistelsen: maj 2022
          Restyp: Reste med vänner
          Tack Traveltostayanyway
          Omdömet skrevs 4 december 2021 från mobil enhet

Underbar julmat o mysig stämning.
          Fantastiskt god sill o julmat i övrigt . Det fanns alla sorter o ett härligt dignande gottebord med chokladfontän.
          All den kalla maten var förnämligt placerad utomhus i tält så det var fräckt och gott
          Fina ostar och goda kex

Datum för vistelsen: december 2021
          Restyp: Reste med vänner
          1  Tack Spellevink2014
          Omdömet skrevs 12 november 2021 från mobil enhet

Bokade in en spavistelse inkl mat. Började med att vi inte fått badrockar som utlovat, ringde receptionen som inte svarade, men det löste sig när vi gick dit. Önskade att man kunde fått en mer passande badrock till mig som är något större. Väkdigt trevligt SPA samt bemötande och service där!!
          Rummet var okej (även om utsikten var bedrövlig), men döda insekter på både vägg och rullgardin samt avsaknad av toalettartiklar trots att de skrivit ut detta i rumsbeskrivning känns tråkigt! Dessutom hade behållaren för duschtvål gått sönder och de hade bara satt in en flaska Bliw-tvål - hotellkänslan försvinner allt mer. Såg fram emot vår trerätters där man fick två val för respektive rätt - trevligt! Förrätt och huvudrätt var väldigt goda, all cred där även om bemötande och service från servitris kunde varit betydligt bättre. Men efterrätten med "Irish coffee-glass" var under all kritik. Kunde inte äta den ens, smakade som att någon gjort hemmagjord glass med kaffesump i. Otroligt besk och total frånvaro av whisky samt den sötma som finns i Irish coffee. Var tvungen att påtala för servitören (en annan än tidigare) som dukade av och han skulle framföra till köket. Köket borde dock aldrig ha serverat denna efterrätt! Erbjöds det andra alternativet till efterrätt, men vid detta laget ville vi mest lämna. Servitörens trevliga och proffissionella bemötande räddade dock avslutningen på middagen. Visste inte riktigt om jag skulle skriva denna recension, men bestämde mig för att trots allt göra det eftersom det inte bara var några enstaka bitar som fallerade.

Rumstips: Be om utsikt mot innergården
          Datum för vistelsen: november 2021
          Tack Kristoffer E
          Omdömet skrevs 15 maj 2021 från mobil enhet

Fördelar:
          Mycket trevlig personal, tillmötesgående och välkomnande
          Trevlig frukost med färska våfflor
          Rustik men mysig matsal.
          Fräscha rum med relativt hög standard
          Fördelaktigt paket med övernattning och middag

Nackdelar:
          Inga glas på rummet
          Barn inte tillåtna i spa vid något tillfälle alla under dygnet

Datum för vistelsen: april 2021
          1  Tack DasReiseleiter