Traveltostayanyway

Härlig brunch ute.

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 22 maj 2022
Mycket vällagad och god mat för alla smaker.

Perfekt koka ägg, olika sorters sill, lax, räkor, grönsaker,
olika sorters skinka, ost, marmelad, melon, flera varmrätter....

Gott bröd.

Kakor och godis.

Våfflor, såklart..

Fräscht och gott om plats.

Otroligt trevlig personal.

Vi satt länge ute och NJÖT i det fina vädret.

Klart att vi kommer tillbaka.
😊
      Råbyhill STF vandarhem
      13.1 km från Höörs Gästgifwaregård
      Visa fler hotell i Höör
      Omdömet skrevs 4 december 2021 från mobil enhet

Underbar julmat o mysig stämning.
      Fantastiskt god sill o julmat i övrigt . Det fanns alla sorter o ett härligt dignande gottebord med chokladfontän.
      All den kalla maten var förnämligt placerad utomhus i tält så det var fräckt och gott
      Fina ostar och goda kex

Datum för vistelsen: december 2021
      Restyp: Reste med vänner
      1  Tack Spellevink2014
      Omdömet skrevs 12 november 2021 från mobil enhet

Bokade in en spavistelse inkl mat. Började med att vi inte fått badrockar som utlovat, ringde receptionen som inte svarade, men det löste sig när vi gick dit. Önskade att man kunde fått en mer passande badrock till mig som är något större. Väkdigt trevligt SPA samt bemötande och service där!!
      Rummet var okej (även om utsikten var bedrövlig), men döda insekter på både vägg och rullgardin samt avsaknad av toalettartiklar trots att de skrivit ut detta i rumsbeskrivning känns tråkigt! Dessutom hade behållaren för duschtvål gått sönder och de hade bara satt in en flaska Bliw-tvål - hotellkänslan försvinner allt mer. Såg fram emot vår trerätters där man fick två val för respektive rätt - trevligt! Förrätt och huvudrätt var väldigt goda, all cred där även om bemötande och service från servitris kunde varit betydligt bättre. Men efterrätten med "Irish coffee-glass" var under all kritik. Kunde inte äta den ens, smakade som att någon gjort hemmagjord glass med kaffesump i. Otroligt besk och total frånvaro av whisky samt den sötma som finns i Irish coffee. Var tvungen att påtala för servitören (en annan än tidigare) som dukade av och han skulle framföra till köket. Köket borde dock aldrig ha serverat denna efterrätt! Erbjöds det andra alternativet till efterrätt, men vid detta laget ville vi mest lämna. Servitörens trevliga och proffissionella bemötande räddade dock avslutningen på middagen. Visste inte riktigt om jag skulle skriva denna recension, men bestämde mig för att trots allt göra det eftersom det inte bara var några enstaka bitar som fallerade.

Rumstips: Be om utsikt mot innergården
      Datum för vistelsen: november 2021
      Tack Kristoffer E
      Omdömet skrevs 15 maj 2021 från mobil enhet

Fördelar:
      Mycket trevlig personal, tillmötesgående och välkomnande
      Trevlig frukost med färska våfflor
      Rustik men mysig matsal.
      Fräscha rum med relativt hög standard
      Fördelaktigt paket med övernattning och middag

Nackdelar:
      Inga glas på rummet
      Barn inte tillåtna i spa vid något tillfälle alla under dygnet

Datum för vistelsen: april 2021
      1  Tack DasReiseleiter
      Omdömet skrevs 5 april 2021 från mobil enhet

Gästgivargården var väldigt mysig, fina hotellrum (dock med obekväm säng i dubbelrum) och allmänna ytor. Bra spa-avdelning som hade flera pooler, jacuzzis och bastu, samt med väldigt trevlig personal. Maten var bra men inte supersmidigt eller bästa bemötandet som vegetarian pga bristande info och få alternativ till frukost. Hundvändliga rum, men till en dyr kostnad (550kr/natt).

Datum för vistelsen: april 2021
      Tack lottac385
      Omdömet skrevs 26 mars 2021 från mobil enhet

Detta SPA föll mig i smaken med trevligt badmöjligheter, bra barer och mycket trevliga rum. Maten var mycket god och personalen väldigt trevliga. Dessutom underhållning på kvällen. Rekommenderas verkligen.

Datum för vistelsen: oktober 2020
      Tack Goran B