Bokade in en spavistelse inkl mat. Började med att vi inte fått badrockar som utlovat, ringde receptionen som inte svarade, men det löste sig när vi gick dit. Önskade att man kunde fått en mer passande badrock till mig som är något större. Väkdigt trevligt SPA samt bemötande och service där!!
Rummet var okej (även om utsikten var bedrövlig), men döda insekter på både vägg och rullgardin samt avsaknad av toalettartiklar trots att de skrivit ut detta i rumsbeskrivning känns tråkigt! Dessutom hade behållaren för duschtvål gått sönder och de hade bara satt in en flaska Bliw-tvål - hotellkänslan försvinner allt mer. Såg fram emot vår trerätters där man fick två val för respektive rätt - trevligt! Förrätt och huvudrätt var väldigt goda, all cred där även om bemötande och service från servitris kunde varit betydligt bättre. Men efterrätten med "Irish coffee-glass" var under all kritik. Kunde inte äta den ens, smakade som att någon gjort hemmagjord glass med kaffesump i. Otroligt besk och total frånvaro av whisky samt den sötma som finns i Irish coffee. Var tvungen att påtala för servitören (en annan än tidigare) som dukade av och han skulle framföra till köket. Köket borde dock aldrig ha serverat denna efterrätt! Erbjöds det andra alternativet till efterrätt, men vid detta laget ville vi mest lämna. Servitörens trevliga och proffissionella bemötande räddade dock avslutningen på middagen. Visste inte riktigt om jag skulle skriva denna recension, men bestämde mig för att trots allt göra det eftersom det inte bara var några enstaka bitar som fallerade.