Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Inte bra”
Omdöme om Restaurang Koket

Ingen bild tillgänglig
Har du en bild?
Lägg till den.
Restaurang Koket
Rankad som nr 13 av 17 Restauranger i Filipstad
Restauranginformation
Omdömet skrevs 22 februari 2020 från mobil enhet

Ingen restaurang som jag kan rekommendera. Dåligt städat på toaletterna.... Maten var inte så fräsch.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Tourist64372268354
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (8)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 8 omdömen

Omdömet skrevs 26 december 2019 från mobil enhet

Pizzabuffe och husmansbuffe, snabbt och enkelt. Bra mat samt pris för ett snabbare stop mot Sälen med stora familjen. Rekommenderas!

Datum för besöket: december 2019
Tack 702antond
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 augusti 2019 från mobil enhet

Smaklöst. Pastasås utspädd så den rinner, påminner om soppa. Välj andra ställen eller förbli hungrig.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack 181g_rans
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2019 från mobil enhet

Buffen var ljummen. pizzan har tjock botten ljummen oxå. Kunde kryddat upp maten mer. Smakade ingenting men lite ketchup över maten så smakade någonting.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack 56livsnjutare
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2019 från mobil enhet
Google-översättning

Datum för besöket: augusti 2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Koket tittade också på

Filipstad, Värmlands län
Filipstad, Värmlands län
 
Filipstad, Värmlands län
Filipstad, Värmlands län
 

Besökt Restaurang Koket? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt