Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Munkebergs Camping, Stugor & Vandrarhem(Filipstad)(Mycket prisvärt!)
Booking.com
Se erbjudande
Booking.com
Se erbjudande
TripAdvisor
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
TripAdvisor
Se erbjudande
Saxå Bruk(Filipstad)
TripAdvisor
Se erbjudande
Omdömen (102)
Filtrera omdömen
102 resultat
Medlemsbetyg
54
37
8
3
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
54
37
8
3
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 102 omdömen
Omdömet skrevs 20 mars 2018

Besök Hennickehammars Herrgård. Vi valde detta lunchställe vid resa till vår skidort.
En lördag passerade vi och fick en härlig lunch i lugn och ro.
Kommer alltid att försöka komma i rätt tid vid genomresa och troligtvis försöka stanna
över natt någon gång.

Bodde här: februari 2018
Tack Gunilla E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 februari 2018

Väldigt vackert beläget hotell, en bit upp i skogen.
Trevligt och glatt bemötande i receptionen och matsalen.
Åt middag ena kvällen av två, hade kanske önskat en lite större meny att välja på. Fanns dagens trerätters eller en enklare varmrätt att välja på. Jag valde den enklare varmrätten. Helt ok, om än lite för salt.
Rummet var trevligt inrett om än lite kalla golv men detta beror förmodligen på att det var 14 minus utanför dörren.

  • Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack 150nights932
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 februari 2018

Otroligt vacker herrgård. Både exteriören och interiören. Gillar man stilen så är detta ett bra val vad gäller själva miljön. Maten är dock ingen extra. Lite smaklöst men vackert uppdukat. Allt ser finare ut än det smakar. Vita dukar och ljuvligt runt omkring men lite platt fall vad gäller själva maten.

Tips för att välja rum: Romantiskt, klassiskt, vackert.
  • Bodde här: februari 2018, reste med familjen
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack 182mjd777
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2018 från mobil enhet

Vi stannade en natt i stugorna som tillhör herrgården. Jättefina stugor mycket smakfullt inreda. Lugnt och skönt. Pentry och skön soffhörna.
Frukosten ok , men något tråkig. Ligger lätt till från vägarna och nära Filipstad.

Bodde här: februari 2018
Tack Lotta G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 januari 2018 från mobil enhet

En underbart avstressande miljö med tillgång till eget spa. Herrgården ligger placerad i ett härligt friluftsområde. Att välja till ”Guldkantspaketet” är att föredra. Maten med tillhörande vinpaket är en upplevelse i sig.

Bodde här: januari 2018, reste som ett par
Tack tbst1300
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen