Höjdpunkter från omdömen
Vilken härlig dag!

Tack Gregory och Ingrid för ert bemötande och all hjälp. Vi hade en underbar dag, tog många fina ... läs mer

Omdömet skrevs 8 juni 2024
Mella G
Toppen, vilken service!!!!!!

North & Life gör livet enklare när du vill njuta av en kanot/kajak tripp, Åhus -Pulken kan ... läs mer

Omdömet skrevs 11 september 2023
829petetw
Kristianstad, Sverige
Läs alla 64 omdömen

Omdömet skrevs 22 augusti 2021

Jättebra service och supertrevligt bemötande. Vi är alla fyra så nöjda vi kan bli med vår Sup-upplevelse!

1  Tack 826katarinas
Omdömet skrevs 22 augusti 2021

Jag rekommenderar verkligen NORTH and LIFE för en perfekt upplevelse i Vattenriket! Från bokning, planering till vår tur, fick vi ett professionellt och vänligt bemötande med bra hjälp och tips som passade oss! Det är toppen att kunna välja mellan olika turer och utrustningen är lätt att använda även om man har barn och oerfarna paddlare med i sällskapet! Ett extra plus till att vi kunde bli uppmötta en annan tid än planerat då vi kom tillbaka tidigare!

1  Tack Stoltzmalin
Omdömet skrevs 9 augusti 2021

Busenkelt att boka via sms och supersnabba svar. Stabila kajaker levererade till överenskommen startplats och upphämtade vid målgång. Vi är väldigt nöjda!

1  Tack asamandersson
Omdömet skrevs 31 juli 2021

Tack för superfin service i samband med att vi hyrde Sup. Bra kommunikation, utrustning, tips på plats och tydlig introduktion för nybörjare.
Tacksamt att vi själva kunde bestämma start- och sluttid.
Rekommenderas!

Datum för upplevelsen: juli 2021
1  Tack petravJ7657AY
Omdömet skrevs 19 juli 2021

Bra ordnat och trevligt bemötande!
Paddlade två vuxna och fyra barn 10-14 år (tre kanoter). Det var en bra tur och vi var trötta men nöjda när vi kom fram. Väldigt lugnt vatten, så turen passar väldigt bra för nybörjare och barn.
Tack för en härlig dag!

Datum för upplevelsen: juli 2021