Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket bra”

Absolut Home Restaurant
Boka bord
2
sön 29/11
20:00
Rankad som nr 1 av 26 Restauranger i Åhus
Prisklass: 10 US$ - 35 US$
Beskrivning: Maten i restaurang Villan reflekterar den svenska mattraditionen, precis som Absolut. Råvaror från regionen serveras tillsammans med fantastiska drinkar. Vi hoppas att Absolut Home som helhet ska bidra till att stärka Sveriges position som måltidsdestination och bli en av Skånes mest framträdande turistdestinationer
Restauranginformation
Beskrivning: Maten i restaurang Villan reflekterar den svenska mattraditionen, precis som Absolut. Råvaror från regionen serveras tillsammans med fantastiska drinkar. Vi hoppas att Absolut Home som helhet ska bidra till att stärka Sveriges position som måltidsdestination och bli en av Skånes mest framträdande turistdestinationer
Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Började med 4 fantastiska drinkar i utomhusbaren. Bartendern kan sin sak.

Beställde vars 2 mellanrätter.
Entrecote, torskkind,oxtartar och absolut home skaldjur. Alla rätter var väldigt goda.
Priserna kanske aningen i överkant

Personalen påläst och på hugget

Det som drar ner betyget är att toaletterna var väldigt ofräscha och utan toalettpapper.

Saknade också handsprit i dessa Coronatider.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Håkan A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (287)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2226 av 288 omdömen

Omdömet skrevs 29 juli 2020 från mobil enhet

Modern fräsch rundtur i historisk anda. Duktiga personliga guider.
Prisvärt!
Glöm inte besöka restaurangen efteråt.

Datum för besöket: juli 2020
Tack hrorberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet

Flott meny på pappret men lämnar mycket att önska. Oerfaren och osäker personal serverade på ett sätt som kändes som man va på en vanlig krog snarare än en finare restaurang. Maten va intetsägande och ganska smaklös.
Med tanke på priset så är helheten långt under förväntningarna

Datum för besöket: juli 2020
Tack Andreas_vbg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020 från mobil enhet

Vi beställde in 5 rätter och 4 av dom var smaklösa och långt under förväntningarna. Hur kan man servera en entrecote som är well done och göra en tartar som är smaklös? Det är första gången som jag är missnöjd med en tartar. Servicen verkade oerfaren och var verkligen inget att hurra över. Hade varit trevligt att smaka av vinet innan det serverades och slippa be om menyn för att få dessert.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Pathfinder802204
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020 från mobil enhet

Vi hade höga förväntningar på Absolut Home restaurang då den är rankad etta i Åhus, men blev tyvärr besvikna. Servicen var inte på topp och maten var ganska smaklös och intetsägande, trots en ’bra meny’ på pappret. Vi hade inte rekommenderat denna restaurang, man kan få mer för pengarna någon annan stans!

Datum för besöket: juli 2020
Tack sofiielarsen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Absolut Home Restaurant tittade också på

 
Åhus, Skåne län
Åhus, Skåne län
 

Besökt Absolut Home Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt