Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Jättefina hus och dekorationer”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
28 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
5 sovrum, 4 badrum, för 20
Robledo de Chavela

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 28 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Carlos P
1 omdöme
“Jättefina hus och dekorationer”
Omdömet skrevs 10 juli 2019 för en vistelse i juli 2019

Jättefina hus och dekorationer. Ruth har hjälpt mycket med allt, område är fint och finns allt som man vill göra.

Datum för vistelsen: juli 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 22 2020
Muchas gracias por tu opinión!
Fue un verdadero placer conoceros.
UN ABRAZO !
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
juditcues ...
regionen Madrid, Spanien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 11 september 2021 för en vistelse i september 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2021
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
AndreaJoi ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 1 december 2020 för en vistelse i november 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
henry407
Madrid, Spanien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 1 juli 2020 för en vistelse i juni 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2020
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
daevandi7 ...
Madrid, Spanien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
3 omdömen om hotell
Omdömet skrevs 15 januari 2020 för en vistelse i januari 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 22 2020
Muchísimas gracias Antonio por tus palabras!
Me alegro mucho de que la casa y el trato haya cumplido vuestras expectativas.
Habéis sido unos huéspedes geniales.
Espero que podáis volver en otra ocasión.
Un abrazo!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt