Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Jättefina hus och dekorationer”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
23 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
6 sovrum, 4 badrum, för 20
Robledo de Chavela

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 23 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Spanska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Carlos P
1 omdöme
“Jättefina hus och dekorationer”
Omdömet skrevs 10 juli 2019 för en vistelse i juli 2019

Jättefina hus och dekorationer. Ruth har hjälpt mycket med allt, område är fint och finns allt som man vill göra.

Datum för vistelsen: juli 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Verena M
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 11 april 2019 för en vistelse i april 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
apr 11 2019
Muchisimas gracias por tu opinión Verena!
Con huéspedes como vosotros sí que da gusto!, super simpáticos y respetuosos.
Esta opinión es una muy buena recompensa por nuestro esfuerzo, y saber que todos habéis disfrutado de la casa nos enorgullece.
Espero que algún día podamos volver a vernos.
Un placer conoceros!
Ruth
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Carlos D
1 omdöme
Omdömet skrevs 14 februari 2019 för en vistelse i februari 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 16 2019
Buenas tardes Carlos!
Nos hace muy felices saber que habeis disfrutado tanto y que se han cumplido vuestras espectativas.
Habeis sido encantadores y ojalá que podais volver.
Nos encantaría!
Un abrazo
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
joselblr
1 omdöme
Omdömet skrevs 13 februari 2019 för en vistelse i februari 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
palomaini ...
Madrid, Spanien
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 22 oktober 2018 för en vistelse i oktober 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt