Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Recommended - beautiful villa, great location”
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-j/03/e9/37/83.jpg
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
12 omdömen
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/83.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/09/7c/62/07.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/91.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/97.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/9d.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/9f.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/a8.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/b0.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/b9.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/c0.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/c7.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/d2.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/d7.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/db.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/e2.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/e9.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/f2.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/37/fa.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/38/00.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/38/0a.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/38/11.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/38/17.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-m/03/e9/38/22.jpg
https://media-cdn.tripadvisor.com/media/vr-ha-splice-l/03/e9/38/2d.jpg
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Châteaun -
4 sovrum, 4 badrum, för 7
Miraflores de la Sierra

Utmärkt - baserat på 12 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Nederländska först
  • Spanska först
  • Ospecificerat
Ospecificerat
Engelska först
Nederländska först
Spanska först
Ospecificerat
Ospecificerat
Omdömet skrevs 27 september 2011 för en vistelse i augusti 2011
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2011

Omdömen samlas in i samarbete med VacationRentals.com

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 11 juni 2011 för en vistelse i juni 2011
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2011

Omdömen samlas in i samarbete med VacationRentals.com

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 7 juni 2011 för en vistelse i maj 2011
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2011

Omdömen samlas in i samarbete med VacationRentals.com

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 11 mars 2011 för en vistelse i november 2009
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2009

Omdömen samlas in i samarbete med VacationRentals.com

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 26 december 2010 för en vistelse i maj 2010
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2010

Omdömen samlas in i samarbete med VacationRentals.com

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt