Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
Booking.com
FindHotel
124 US$
113 US$
Se erbjudande
Hotels.com
Travelocity
getaroom.com124 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 165)
Filtrera omdömen
1 165 resultat
Medlemsbetyg
265
484
251
109
56
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
265
484
251
109
56
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
303308 av 1 165 omdömen
Omdömet skrevs 13 juni 2017

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Johan W, Front Office Manager på Scandic Victoria Tower, svarade på det här omdömetSvarade 15 juni 2017

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 9 juni 2017

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Johan W, Front Office Manager på Scandic Victoria Tower, svarade på det här omdömetSvarade 15 juni 2017

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 6 juni 2017

Var på konferens och upplevde hotellet som mycket bra. Lätt att parkera på mässans P-platser precis utanför. Servicen och personalen var jätte bra. Restaurangen serverade mycket god mat. Gymet var rent och fräscht!

Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack annawN9830XD
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 9 juni 2017

Hej Anna!
Stort Tack för din recension, va glad jag blir att ni hade en bra upplevelse & att ni hade ett bra möte hos oss att du kände dig välkommen och att personal var serviceminded!
Visst är gymmet härligt på 22:a våningen.
Varmt välkommen tillbaka
Bästa hälsningar Anna
Bokningschef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juni 2017

Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget:Svarade 5 juni 2017

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 30 maj 2017 från mobil enhet

Riktigt häftigt att tillbringa två dagar på 33e våningen i utmärkt kurslokal.
Gott fika supergod mat och bra personal.

Jag bodde dessutom på hotellet.
Det var rent och fräscht.
Frukosten var rejäl och allt man önskade och lite till fanns att få.

Jättetrevlig personal både på hotellet och i konferensen.
Ett minus!
Om man bor på hotellet och vill ha en kopp te med sig upp på rummet för man köpa det...
Det var snålt när man ändå betalar så pass mycket och är gäst.

Datum för vistelsen: maj 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack Ypsilon65
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 5 juni 2017

Hej Ypsilon65
Tack för din recension! Va roligt att höra att du hade en bra vistelse på vår konferensavdelning på 33 våningen visst är lokalerna ljusa och trevliga!
Kul att du även gillar vår frukost, ja det stämmer vi har vår shop som är öppen 24/7 där man kan köpa dryck samt lättare mat när restaurangen är stängd.
tråkigt att du upplevde det som något negativt.
Hoppas vi får se dig här igen!
Vänlig hälsning Anna Bokningschef

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen