Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Super”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
4 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
3 sovrum, 1 badrum, för 7
Oropesa Del Mar, Province of Castellon, Regionen Valencia

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 4 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Franska först
Spanska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Michel L
1 omdöme
“Super”
Omdömet skrevs 28 augusti 2018 för en vistelse i augusti 2018

Jätte trevlig lägenhet, bra för barnen. Massor med aktiviteter under dagen för både vuxna och barn, bra strand.

Lgh var ren och fin allt som man behövde fans. Fick bra hjälp av Juan Antonio som hyr ut

Datum för vistelsen: augusti 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Luisa M
1 omdöme
Omdömet skrevs 28 augusti 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Marie Pau ...
Saint-Gregoire F35760
Nivå 2 Skribent
9 omdömen
8 omdömen om hotell
Omdömet skrevs 2 augusti 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Robel46
Nivå 4 Skribent
32 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 35 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 10 september 2018 för en vistelse i september 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt