Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer tittar på det här hotellet
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com225 US$
Hotels.com223 US$
Priceline225 US$
eDreams225 US$
Orbitz.com223 US$
Prestigia.com230 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 552)
Filtrera omdömen
2 552 resultat
Medlemsbetyg
941
914
498
153
46
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
941
914
498
153
46
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
6368 av 2 552 omdömen
Omdömet skrevs 14 september 2021

Bra hotell, trevlig miljö! Trevlig personal… Hade ett familjerum där teven inte funkade, ett stort minus med tanke på vad det kostade… Fick parkeringen som kompensation, men vet inte om det hjälpte som plåster på såren. Maten var ok, men man märkte att det var lite rullande band på maten när man hade ett Spa-paket…

Datum för vistelsen: september 2021
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Elsiepelsie5
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnes Karlsson, Marknadsföring på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2021

Tusen tack för ert omdöme!
Jag beklagar att TV:n var ur funktion. Jag hoppas utsikten från hotellet också kompenserade lite!
Varmt välkomna åter!
Med vänlig hälsning,
Agnes

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2021

Mycket bra hotell med rymliga och trevliga rum. Väl ordnat arrangemang av vår konferens, Bastuflotten Doris rekommenderas starkt!. Men utcheckning kl 09.00 drar ner betyget. Märks också att personalen inte riktigt är intrimmad efter pandemin. Men det kommer säkert bli bra om några veckor.

Datum för vistelsen: september 2021
Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Peter W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnes Karlsson, Marknadsföring på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2021

Tusen tack för ert fina omdöme!
Utcheckning kl 09.00 är för våra konferensgäster i och med att de flesta börjar sin konferens runt kl 08-09, men vi brukar vara flexibla att kunna låta er ha rum längre om så önskas.
Varmt välkomna åter!
Med vänlig hälsning,
Agnes

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2021

Fantastiskt fint hotell, stilrent, snyggt, fräscht och perfekt läge. Frukosten är förmodligen den bästa hotellfrukosten vi någonsin har ätit. Även kvällstid levererade Otto med bravur. Jättetrevlig personal. Hit kommer vi gärna igen!

Datum för vistelsen: september 2021
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack pwidal695342
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnes Karlsson, Marknadsföring på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2021

Åh vad roligt att läsa ert omdöme!
Vi har saknat vår frukostbuffé under pandemin, men vi är så glada att den nu är tillbaka!
Vi ser fram emot att välkomna er åter!
Med vänlig hälsning,
Agnes

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 september 2021

Vi kom med båt och det fanns båtplats precis utanför hotellet. Var lite lugnare i spat vilket var skönt (har varit där tidigare och då har det varit mkt folk i spadelen). Bastuflotten får inte missas, fin utsikt mot Marstrand och skönt att kunna ta ett dopp i havet. Ganska hög ljudnivå i restaurangen men maten var mkt god.
Frukostbuffé där det mesta finns.

Datum för vistelsen: september 2021
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Anna A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnes Karlsson, Marknadsföring på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2021

Vad roligt att ni tog båten ut till oss!
Visst är det bekvämt att kunna lägga till precis på bryggan utanför hotellet.
Vi ser fram emot att välkomna er åter!
Med vänlig hälsning,
Agnes

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 september 2021 från mobil enhet

Otroligt härliga Marstrand Havshotell, vilket kanonläge i hamnen med utsikt över ön! Incheckningen gick smidigt, Tora tog väl hand om oss. Då vår svit inte var färdig vid ankomst, blev vi bjudna på bubbel i baren.
Mycket härligt rum, fin utsikt över havet. Sköna sängar, rent och luftigt badrum.
Spa var bra och rofyllt.
Fantastisk 3 -rätters och vår manlige servitör från Ungern (minns inte namnet) var så härlig! Likaså bartendern var så skicklig med sina tricks. Fantastisk frukost. Kan varmt rekommendera en gate-way här!

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
1  Tack swedishadventurer
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnes Karlsson, Marknadsföring på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2021

Åh, vilket härligt omdöme! Vi blir så glada!
Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka inom snar framtid!
Med vänlig hälsning,
Agnes

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen