Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Priceline223 US$
Hotels.com222 US$
Booking.com223 US$
eDreams223 US$
Travelocity222 US$
Tripadvisor222 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 581)
Filtrera omdömen
2 580 resultat
Medlemsbetyg
954
921
503
156
46
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
954
921
503
156
46
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
97102 av 2 580 omdömen
Omdömet skrevs 8 september 2021

Jag och min nyblivna man besökte Marstrands havshotell en helg i september. Förstaklassigt boende i den nybyggda delen med magisk utsikt över båthamn och Marstrandsön. Avkopplande spamiljö och morgonpromenader på natursköna stråk i kombination med utsökt mat var något som både kropp och själ njöt av. Kockarnas skagenröra blev min absoluta favorit i matväg. Ett plus för alla allergivänliga alternativ till frukost och middag. Trevlig personal från att vi kom in i receptionen tills att vi åkte hem. Jag hann också med att få mitt livs bästa massage! Trivsam vistelse deluxe. Vi kommer gärna tillbaka igen.

Datum för vistelsen: september 2021
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Christine K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnes Karlsson, Marknadsföring på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 9 september 2021

Åh, vilket fantastiskt omdöme! Tusen tack!
Det ser ut som ni hunnit med det mesta här hos oss för att njuta till fullo av Marstrand och den fina miljön vi är bortskämda med. Och jag håller med dig att våra terapeuter gör underverk!
Ser fram emot att få välkomna er åter!
Med vänlig hälsning,
Agnes

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2021

Ett hotell med trevligt läge.
Rummet som låg i den lite äldre delen(ca.10år) är inte vidare välskött. Mycket fläckar på golmattorna ger ett smutsigt och slitet intryck, det samma gäller fåtöljerna.
Den nya matsalen är ljus och hemtrevlig. Vi åt den klassiska räkmacka som smakade bra.
Servicen får betecknas som god, trevlig och närvarande personal.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack jonnyfiskarn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnes Karlsson, Marknadsföring på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 9 september 2021

Tusen tack för ert omdöme!
Nu efter en fullspäckad sommar håller vi på med en kvalitetssäkring där vi ser över samtliga rum.
Varmt välkomna åter!
Med vänlig hälsning,
Agnes

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2021

Väldigt bra service och trevlig personal.
Spaavdelningen behöver uppgraderas en aning då det inte var jättefräsch. Även gärna lite mer städning och försöka hålla det renare. Vi var tvungna och byta rum då vårt första inte var så rent. Men restaureringen var bra och maten var god!
Trevlig upplevelse överlag!

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack hanadyhussein
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnes Karlsson, Marknadsföring på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 9 september 2021

Tusen tack för ert omdöme!
Vi håller på med en kvalitetssäkring i vårt SPA för att göra vårt SPA ännu bättre.
Varmt välkomna åter till oss!
Med vänlig hälsning,
Agnes

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2021

Ett av de finaste SPA Hotell jag varit på , mycket trevligt bemötande vid inchecka. Frukosten var fantastisk ,personal var trevlig och bemötande även där.
Det ända som var ett -- var att det var ganska smutsigt i Bubbel poolen, massa smuts på golvet i poolen.

Datum för vistelsen: september 2021
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack SusanneNaemie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnes Karlsson, Marknadsföring på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 9 september 2021

Åh, vad glada vi blir! Tusen tack för det!
Våra varma tunnor städas kontinuerligt, men jag tar vidare detta med berörd personal.
Varmt välkomna åter!
Med vänlig hälsning,
Agnes

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2021

Dag 1 blev det först en avkopplande stund i spa-avdelningen efter 4 timmars bilresa. Efter det den goda räkmackan från Ottos kök och en god natts sömn.
Dag 2, en långpromenad på Marstrandsön efter en mycket god frukostbuffé.
Tillbaka på hotellet en räkmacka till lunch:) Måste ju passa på när man är på västkusten. Efter det spa stund, dopp i havet och lite vila på rummet och sedan en god 3-rätters som ingick i paketet.
Fina rum med en fin utsikt mot hamnen.
Bonus var ett fantastiskt fint sensommarväder hela helgen.

Datum för vistelsen: september 2021
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Anders S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Agnes Karlsson, Marknadsföring på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 9 september 2021

Vilket härligt omdöme! Tusen tack för det!
Ni har verkligen utnyttjat er tid på Marstrand väl med både SPA, god mat och härliga promenader!
Ser fram emot att få välkomna er åter!
Med vänlig hälsning,
Agnes

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen