Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
297 US$
289 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-07-02
Expedia.com
297 US$
289 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-07-03
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
297 US$
289 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-07-03
Boka nu, betala på plats
Priceline289 US$
Travelocity289 US$
Hurb297 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 357)
Filtrera omdömen
2 357 resultat
Medlemsbetyg
885
851
438
144
39
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
885
851
438
144
39
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2429 av 2 357 omdömen
Omdömet skrevs 20 maj 2021

Magi toppat med ett dopp i havet efter bastubad. Maten smakade lika gott som det var vackert för ögat. Smart, kreativ och klok lösning på en mycket god frukost i dessa covid-tider. En helhetsupplevelse helt enkelt.

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack carinaodman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Terese Holmes, Marknadsföring på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Hej

Åh vad glada vi blir av dina ord. När gästen blir glad, nöjd mår vi som allra bäst.
Kul att frukostkonceptet uppskattades. Varmt välkomna åter.

Med vänlig hälsning

Terese

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 maj 2021

Tunet var bra . Trevlig personal som tog hand om oss . Vi hade tur med vädret . Bra promenad stråk runt hamnen . Spa avdelningen var trevlig . Mycket möjligheter för att vistelsen skulle bli bra . Tack än en gång .

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack ahlbergmichael
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Terese Holmes, Marknadsföring på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Tack för fina ord och att ni valde att besöka oss. En fullpott värmer alltid extra skönt.
Varmt välkomna åter.

Hälsning Terese

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 maj 2021

Spaet var supertrevligt, bra att badtunnorna utomhus hade ganska höga väggar då det går en gångväg precis utanför spaet så att det finns en risk att man känner sig utstirrad i badtunnorna.

Trevligt restaurang, kan dock ha saknat en frukostbuffé (vet inte om de har det när det inte är Corona) men det kändes också otroligt lyxigt att bli serverad en tallrik med frukost vid bordet.

Rummet kändes dock, på sätt och vis, lite småsunkigt då det hade heltäckningsmatta. Rummet var dock helt och rent men det hade känts fräschare med någon typ av parkett eller likande. Och om man ska prata detaljer, saknade krokar för handdukar närmare handfatet (de satt mer vid duschen) och det var lite skralt med yta att ställa sina saker vid handfatet, fick ta upp och ner ur necessären istället för att plocka fram vid ankomst och plocka ner vid utcheckning.

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 828elinl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Terese Holmes, Marknadsföring på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Hej
Tack för din fina recension och kul att ni besökte oss.
Vi har precis som du anar valt att servera vår frukost till gästens bord för att undvika trängsel under pandemin. Det har varit mycket uppskattat och jag vågar inte lova hur vi gör när pandemin har lugnat sig.

Vi har ett begränsat antal rum med heltäckningsmatta, övriga har parkett eller stengolv. Vi tar till oss din synpunkt om krokarna i badrummet och vem vet kanske det kommer upp en hylla vid handfatet i framtiden.

Varmt välkomna åter.

Hälsning

Terese

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 maj 2021

Vill tacka för en underbart dygn med all lyx man kan få när man inte har några krav och så ...lagom stort spa och olika bastur för rekreation ...testade den goa bastu-flotten med kall-bad ...och efter en skön natt en perfekt tilltagen frukosttalkrik som startar dagen go o glad

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack blomman2000
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Terese Holmes, Marknadsföring på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Ojojojoj! Vad glada vi blir. Jättekul att vi skapat minnen åt dig som du bär med. Tack för de fina orden och att du tog dig tid att skriva. Och varmt välkommen åter så klart!

Hälsning Terese

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 maj 2021

Lite strul i restaurangen vid middagen i övrigt var vistelsen toppen. Maten var väldigt god.
Spat var härligt och servicen var mycket bra.
Jättegod serverad frukost med suveränt gott tång bröd.
Fantastiska omgivningar.

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack stibbe-annelie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Terese Holmes, Marknadsföring på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 17 maj 2021

Hej
Jättekul att ni hade en upplevelse hos oss värd full pott. Tack och varmt välkommen åter.
Med vänlig hälsning

Terese

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen