Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 246)
Filtrera omdömen
2 246 resultat
Medlemsbetyg
843
811
418
138
36
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
843
811
418
138
36
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
147152 av 2 246 omdömen
Omdömet skrevs 29 juli 2020

Hotellet har alla förutsättningar för att vara utmärkt men utlovar mer än vad det håller. Trots att vi valde ett dyrare rum så blev utsikten parkeringen... jovisst var där delvis havsutsikt men långt bortom asfalten o bilarna... Inte heller fanns det parkering och man kunde inte reservera för kommande dagar.. 220kr per dygn fick vi betala för allmän parkering. Spa och restaurang levde upp till förväntningarna.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack OnAir67666391242
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Daniel Svensson, Hotelldirektör på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2020

Stort tack för ert fina omdömde!

När det gäller våra rumskategorier så får man välja Hamnrum med terass om man vill ha ograverad utsikt över hamnen.
Tyvärr har vi inte parkeringsplatser åt alla gäster och det är extra svårt att få plats i år när de flesta väljer bort kollektivtrafiken pga Covid -19

Jag önskar er en fortsatt härlig sommar och varmt välkomna tillbaka till oss snart igen!

Soliga hälsningar
Daniel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020

Vi är nöjda med det mesta. Frukosten var fräsch och god. Underbar utsikt till Marstrand och 100 m till badplats. Trevlig och välkomnande personal.
Restaurangens mat var god och vällagad, ganska dyrt dock. Lite småslitet på vissa ställen vilket drog ner betyget. Överlag är vi väldigt nöjda med helhetsupplevelsen.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack louiseloven
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Daniel Svensson, Hotelldirektör på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2020

Stort tack för ert fina omdöme, det betyder mycket för oss!

Jag önskar er en fortsatt härlig sommar och varmt välkomna tillbaka till oss snart igen!

Soliga hälsningar
Daniel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020

Behaglig vistelse vid havsbandet. Nära till Göteborg och nära till härliga bad. Trevlig shopping både på Koön och Marstrandsön.
Just i år långa köer till färjan över till Marstrand. Det mesta är dyrt, tänker mat och dryck. På havshotellet och i omgivningen.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste ensam
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack annikanilss0n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Daniel Svensson, Hotelldirektör på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2020

Stort tack för ert fina omdöme, det värmer verkligen!

Jag önskar er en fortsatt härlig sommar och varmt välkomna tillbaka till oss snart igen!

Soliga hälsningar
Daniel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020

Vår upplevelse var helt ok. Vi skulle fira högtidsdag 15pers så det var en viktig dag för oss. Incheckningen strulade lite, vi fick inte det rum vi betalt för (dock fick vi pengar tillbaka för uppgrad)
Ett av rummen var inte iordningställt med extra bäddar. Ok, service, ok mat.
Kan tänka mig ett besök till för en andra chans.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Nilsbokarin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Daniel Svensson, Hotelldirektör på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2020

Hej!

Stort tack för ert fina omdöme och stort tack för att ni är beredda att ge oss en ny chans trots lite småstrul vid er bokning, maila gärna mig direkt på (daniel@marstrands.se) så ska jag ordna till något riktigt bra när ni vill besöka oss igen.

Soliga hälsningar Daniel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2020

Fina moderna rum med sköna sängar. Hade rum mot Marstrand och njöt av båtlivet från terrassen. Supertrevlig personal och bra restaurang.Fint spa, synd för oss morgonpigga bastuflotten öppnade först kl. 09.00. Städningen var lite ojämn dag. Kommer gärna tillbaka

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack agneta19
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Daniel Svensson, Hotelldirektör på Marstrands Havshotell, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2020

Stort tack för ert fantastiska omdöme, det betyder mycket för oss!

Soliga hälsningar Daniel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen
<