Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (2 123)
Filtrera omdömen
2 123 resultat
Medlemsbetyg
791
773
392
134
33
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
791
773
392
134
33
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
270275 av 2 123 omdömen
Omdömet skrevs 31 januari 2020

Mycket bra och trevligt. Dock tyckte vi inte att maten var så god på lunchen och kvällen. För mycket konstiga smaker och upplägg, man såg liksom inte vad det var man åt...
SPA-avdelningen var dock över förväntan- riktigt trevlig och gott om plats

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack ulrika2rnblom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 januari 2020

Otroligt trevlig och serviceminded personal, fina rum, härligt SPA och fantastiskt god mat. Vi bastade i bastuboden och badade i det kalla vattnet. Jag har varit för ett tiotal gånger och kommer självklart att åka dit igen.

Rumstips: Välj gärna ett på våning 3 med havsutsikt.
Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack CamillaH1184
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 januari 2020

Toppen på alla vis. Bäst❣️ Bra mottagande, uppvaktning på rummet, bra mottagande i receptionen, bra spabehandling, underbar skaldjursplateau. Proffsig musiker vid flygeln. Underbar frukost o flexibelt, allt. Super❣️

Rumstips: Tala med dem på tel
Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Trek100397
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 januari 2020

Har besökt hotellet flertalet gånger men denna upplevelse blev inte lika bra. Seg återkoppling och fick fråga efter bokningsbekräftelse som missades både vid bokningen och ombokningen. Fick aldrig svar och hjälp gällande bordsbokningen på restaurangen så fick boka bord själv via restaurangen. Stressande med Spa tiden då man fick checka in först 15 och spa tiden var 15-17.30. Känslan blev att nu efter sista besöket ser vi oss om efter ett annat spa, vilket samtidigt känns tråkigt då hotell och spa avdelning är väldigt trevligt.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack arenblad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 januari 2020

Jättebra hundhotell, kände inga som helst besvär med hunden som var med. Filt, vattenskål och hundgodis på rummet. Bra och nära utgång för hund, slapp gå genom receptionen varje gång. Frukosten var helt ok.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack atellnor
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen