Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“位置比较偏”
Omdöme om Yakang Hotel

Yakang Hotel
Vi kan inte hitta några priser för det här hotellet
Våra onlineresepartner har inga priser för det här hotellet, men vi kan söka efter andra alternativ i Changde
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Yakang Hotel
Rankad som nummer 53 av 119 hotell i Changde
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juli 9 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdömeOmdömen (14)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 14 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs januari 15 2011
Google-översättning

  • Bodde här: December 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs november 28 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs november 10 2010
Google-översättning

  • Bodde här: November 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs augusti 29 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Changdehotell
2,7 km bort
Sheraton Changde Wuling Hotel
0 km bort
Cohere Hotel Changde
Cohere Hotel Changde
Nr 57 av 119 i Changde
152 omdömen
4,4 km bort
Ingen bild tillgänglig
Visa priser
Visa priser
Visa priser
2,8 km bort
Ingen bild tillgänglig
International Hotel
Nr 63 av 119 i Changde
97 omdömen
2,6 km bort
Ingen bild tillgänglig
3,2 km bort
Ingen bild tillgänglig
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Yakang Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Yakang Hotel

Adress: No.3550 Dongting Avenue West, Wuling District, Changde 41500, Kina
Region: Kina > Hunan > Changde
Typ av hotell:
Rankad som nummer 53 av 119 hotell i Changde
Prisklass: 232 kr - 455 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 126

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt