Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“服务卫生有待改进”

Home Inn Ganzhou Dongyangshan Road Nanmenkou
De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
Home Inn Ganzhou Dongyangshan Road Nanmenkou
Rankad som nummer 44 av 201 hotell i Ganzhou
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs oktober 4 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdömeOmdömen (10)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 10 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juni 19 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs november 29 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2010
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs november 6 2010
Google-översättning

  • Bodde här: September 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs mars 27 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2010, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
华夏商务酒店, 营销代理 på Home Inn Ganzhou Dongyangshan Road Nanmenkou, svarade på det här omdömetSvarade juni 5 2010
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Ganzhouhotell
1,2 km bort
Grand Skylight International Ganzhou
0 km bort
7 Days Inn Ganzhou Bus Station
0 km bort
Ingen bild tillgänglig
Jian'ai Fashion Hotel
Nr 1 av 201 i Ganzhou
1 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
1 km bort
Ingen bild tillgänglig
1 km bort
Xiangjiangwan Hotel
Xiangjiangwan Hotel
Nr 82 av 201 i Ganzhou
8 omdömen
0 km bort
Ingen bild tillgänglig
Lisheng 100 Holiday Hotel
Nr 6 av 201 i Ganzhou
12 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Home Inn Ganzhou Dongyangshan Road Nanmenkou? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Home Inn Ganzhou Dongyangshan Road Nanmenkou

Adress: No.15 Dongyangshan Road, Zhanggong District, Ganzhou 341000, Kina
Region: Kina > Jiangxi > Ganzhou
Typ av hotell:
Rankad som nummer 44 av 201 hotell i Ganzhou
Prisklass: 127 kr - 186 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Ctrip TA så att du tryggt kan boka med Home Inn Ganzhou Dongyangshan Road Nanmenkou. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt